Felon Leagea Puterii 2008 Online Gratis Subtitrat
Wade Porter (Stephen Dorff) e un sot iubitor, cu un viitor promitator, insa lucrurile iau o turnura diferita in viata lui, in momentul in care il ucide accidental pe un hot care voia sa ii fure din casa. Fiind condamnat pentru crima, Wade este inchis intr-o institutie de maxima securitate pentru 3 ani. Aflat in inchisoare, el descopera ca regulile din societate nu se mai aplica si in inchisoare. Avandu-l ca partener de celula pe un criminal notoriu si fiind supus unor tratamente inumane de catre
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Wade Porter e un sot iubitor, cu un viitor promitator, insa lucrurile iau o turnura diferita in viata lui, in momentul in care il ucide accidental pe un hot care voia sa ii fure din casa. Fiind condamnat pentru crima, Wade este inchis intr-o institutie de maxima securitate pentru 3 ani. Aflat in inchisoare, el descopera ca regulile din societate nu se mai aplica si in inchisoare. Avandu-l ca partener de celula pe un criminal notoriu si fiind supus unor tratamente inumane de catre un gardian al inchisorii, Wade realizeaza ca singura sa sansa de supravietuire este sa devina cel mai puternic dintre detinuti. Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic, iar in inchisoare doar cei puternici supravietuiesc.

Ita

Ita

Ita

California. Wade Porter (Stephen Dorff) è un padre di famiglia, con un futuro promettente, che vive in una graziosa villetta con la fidanzata Laura (Marisol Nichols) e il figlio di cinque anni.
Una notte, un ladro s'introduce in casa Porter e Wade, nel tentativo di proteggere la famiglia, lo colpisce durante la fuga con una mazza da baseball ferendolo mortalmente.
Accusato di omicidio preterintenzionale, viene condannato a 3 anni di carcere; durante il trasferimento in autobus dal penitenziario della contea al penitenziario di massima sicurezza nel quale dovrà scontare la pena, rimane coinvolto in una sommossa e per questo spedito in isolamento.
In prigione, Wade è costretto a sopportare le angherie degli altri detenuti e delle guardie, in particolar modo del tenente Jackson (Harold Perrineau), e a fare i conti con un sistema violento e corrotto nel quale le regole della società non s'applicano più.
Sarà l'amicizia con il suo compagno di cella, l'ergastolano John Smith (Val Kilmer) a salvargli la vita e ad aiutarlo a smascherare il sistema.

Felon (2008)
Legea puterii
Rating IMDB: 7.5/10 din 46285 voturi
Gen: Drama | Crima
Regia: Ric Roman Waugh
Durata: 104 minute
Actori: Nate Parker | Larnell Stovall | Shawn Prince | Vincent Miller | Sam Shepard

Trimiteți un comentariu

 
Top