TRADAREA
TRADAREA EPISODUL 14 ONLINE TV SUBTITRAT IN ROMĂNĂ

Vezi aici pe site, un nou episod din serialul Turcesc TRADAREA EP 14 online integral, difuzat pe Kanal D in data de 16 Septembrie 2014.
Server 1 Server 2 Server IIPartea IIPartea III
Serialul "Tradarea", al cărui succes la public a fost testat până acum în 15 ţări, este o dramă foarte puternică, petrecută în Turcia anilor '60. În Macedonia, producţia a devenit atât de populară încât guvernul a adoptat un proiect de lege pentru a limita difuzarea serialelor turceşti în timpul zilei şi în prime time, cu scopul de a reduce influenţa turcească în Macedonia. Acţiunea serialului "Tradarea" se desfăşoară în anii '60, când timpul părea că se scurge mai lent decât se întâmplă în zilele noastre, dar pasiunile oamenilor erau mult mai mistuitoare. Producţia reuşeşte să redea, prin vestimentaţia actorilor, detalii stilistice şi decoruri, "aerul" nostalgic al acelor ani, oferind telespectatorului o adevărată călătorie în timp. 
Urmărește gratis online pe acest website, cel mai nou episod din serialul - Trădarea episodul 14 online subtitrat, difuzat in 16.09.2014.
Reactions:

Trimiteți un comentariu

 
Top