X Factor Sezonul 4 Episodul 14 ONLINE-19 Decembrie 2014

X FACTOR SEZONUL 4
X Factor Sezonul 4 Episodul 14 live,X Factor Sezonul 4 Episodul 14 video,X Factor Sezonul 4 Episodul 14 video online.
X FACTOR SEZONUL 4 EPISODUL 14 ONLINE DIN 19 DECEMBRIE 2014
Urmareste Vineri 19.12.2014, o nouă ediţie din emisiunea de divertisment - X FACTOR Sezonul 4 EPISODUL 14 online integral, difuzat de postul ANTENA 1.
Server 1
Server 2

Fără bariere de vârsta sau stil, X Factor a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Show-ul care a generat un fenomen şi în România, revine cu sezonul al patrulea.
Audiţiile sunt prima etapă a show-ului care a înnebunit o lume întreagă. Odată trecuţi de această etapă, concurenţii intră în tabăra de pregătire, unde, după trei zile de antrenament în forţă şi teste, rămân cei mai buni 24. Aceştia sunt împărţiţi apoi pe categorii şi intră, prin tragere la sorţi, sub îndrumarea unui jurat-membru. În etapa următoare, vizita la casele juraţilor, sunt aleşi finaliştii. Aceştia vor demonstra ca au factorul X sau, altfel spus, curaj, emoţie, pasiune, voce, carismă, entuziasm, originalitate, prezenţă scenică, pe parcursul galelor live la finalul cărora publicul va alege marele câştigător.
În România, X Factor nu a fost doar o desfăşurare incredibilă de forţe, ci şi show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din ţara noastră: 200.000 de euro. X Factor a oferit românilor talentaţi oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a se face cunoscuţi şi de a-şi face vocea auzită.
Telespectatorii pot să îi urmearească pe Delia,Stefan Banica Jr. şi Dan Bittman în ipostaza de juraţi şi mentori, dar mai ales să descopere concurenţii înscrişi în acest an în cea mai tare competiţie a momentului, X Factor! Din periplul prin ţară nu au lipist momentele inedite, haioase sau cele emoţionante până la lacrimi, poveştile cu final fericit şi oameni frumoşi care cred că merită să lupte cu orice preţ pentru visul lor, replicile încurajoatoare sau acide ale celor trei juraţi şi glumele celor doi prezentatori.

Trimiteți un comentariu

 
Top