Next Top Model by Catalin Botezatu,10 februarie - Sedinta foto cu pitoni, anaconda si crocodili

Lux, eleganta, locatii exotice, defilari in capitalele modei si sedinte foto inedite sunt doar cateva dintre promisiunile show-ului Next Top Model difuzat de Antena 1 in fiecare joi de la 20.20.


Pitoni de 50 kg, un sarpe anaconda, mai multi serpi mici ti colorati, crocodili, viermi imensi veninosi, iguana sau sobolani sunt doar o parte din „recuzita" folosita de Catalin Botezatu pentru sedinta foto extraordinara de la Next Top Model. Daca celebrul designer nu a avut nicio problema in a interactiona cu vietatile, implicandu-se activ in desfasurarea sedintei foto, concurentele s-au adaptat mai greu, insa nu au putut refuza sarcina data de Bote.

De dragul artei si a ceea ce aveau sa devina niste fotografii spectaculoase, cele 12 fete si-au infrans teama si au fost fotografiate alaturi de ciudatele vietati. Cu toate acestea, au fost foarte stresate, au tipat si s-au speriat teribil.

Creat si produs de super top-modelul Tyra Banks, Next Top Model a ajuns deja la al 15 lea sezon in Statele Unite unde a inregistrat un succes rasunator. Show-ul a oferit femeilor de peste ocean sansa unica de a se face remarcate si de a primi pasaportul spre celebritate. Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format in tara, Romania are acum ocazia sa dovedeasca faptul ca in ceea ce priveste frumusetea are un cuvant important de spus pe toate meridianele.

Sursa: Antena 1

Trimiteți un comentariu

 
Top