Batrani si Nelinistiti VIDEO ONLINE

Din 8 martie, în fiecare marţi seara, de la ora 20.30, Prima TV a programat 30 de minute de show filmat cu camera ascunsă, "Bătrâni şi neliniştiţi". Variantă autohtonă a formatului belgian "Benidorm Bastards", câştigător a mai multe premii, printre care "Golden Rose", "Cel mai bun spectacol de comedie" şi "Cel mai bun program TV", show-ul a fost importat cu succes până acum în mai multe ţări europene.

Protagoniştii sunt pensionari, actori amatori, cu vârste între 60 şi 80 de ani. Ei vor ieşi pe străzi şi vor face farse pentru a surprinde reacţia celor din jur. Poantele vor fi surprizătoare şi amuzante. De la farse verbale, în care bătrânii vor ţine un discurs neaşteptat până la farse prin telefon, în care păcăliţilor li se vor adresa întrebări absurde sau cere informaţii ciudate.

Actori de ocazie

Lucia Radu are 79 de ani, a lucrat ca jurnalistă, dar şi secretară la Ambasada Belgiei. Lucia iubeşte sportul, iar în tinereţe a fost triplă campioană balcanică la atletism, sport pe care-l practică şi astăzi.

Maria Mocanu, 69 de ani, este pasionată de cinema. Cuplul Zinaida şi Constantin Mânzatu iubesc călătoriile. Gabriel Ioniţă, cel mai tânăr membru, are 65 de ani şi a fost cercetător în biologie.

Lui Alexandru Morariu, 66 de ani, îi place să vizioneze filme şi să-şi ajute soţia la curăţenie, iar decanul de vârstă al debutanţilor în actorie este Gavril Cândea, 81 de ani, şi are reale calităţi vocale. ECHIPĂ. Debutanţi în ale actoriei, protagoniştii s-au amuzat făcând farse atât trecătorilor, cât şi între ei

Sursa : evz.ro

Batrani si Nelinistiti Episodul10
Batrani si Nelinistiti Episodul 9
Batrani si Nelinistiti Episodul 8
Batrani si Nelinistiti Episodul 7
Batrani si Nelinistiti Episodul 6
Batrani si Nelinistiti Episodul 5
Batrani si Nelinistiti Episodul 4
Batrani si Nelinistiti Episodul 3
Batrani si Nelinistiti Episodul 2
Batrani si Nelinistiti Episodul 1

Trimiteți un comentariu

 
Top