La mâna destinului un nou serial pe Kanal D

Vineri 22 aprilie de la ora 15.15, debuteaza la Kanal D, serialul “La mana destinului”, o noua si impresionanta poveste de dragoste.

Omer Aslanbas (Erkan Petekkaya), un chipes si prosper om de afaceri din Adana, oras situat in partea central-sudica a Turciei, conduce compania Aslanbas pe care familia lui o detine de mai bine de 20 de ani. El este personajul cu greutate din companie si burlacul favorit al inaltei societati. Omer face parte dintr-o familie numeroasa si este foarte atent cand vine vorba de nevoile celor din jur. Familia lui detine mai multe terenuri pe care se cultiva bumbac si, pe langa grija pe care o poarta familei, el este foarte atasat si de muncitorii care lucreaza pe campurile cu bumbac, astfel ca Omer nu este doar seful, ci si prietenul lor.
Cum o corporatie este prospera si datorita angajatilor priceputi, o mare contributie la succesul firmei o are tanara Cerem (Sezin Akbasogullari). Ea lucreaza ca inginer agricol la compania Aslanbas si este foarte apreciata, fiind una dintre cele mai pricepute experte ale corporatiei. Cerem este o tanara frumoasa si desteapta insa, sufletul ei ascunde o mare durere. Cerem era doar o fetita cand, sub ochii ei, i-a fost omorata intreaga familie, intamplare petrecuta in urma cu 20 de ani. Se pare ca tocmai familia Aslanbas se face vinovata de acest lucru.
Cerem s-a intemnitat in intuneric. Isi cauta plina de speranta trecutul. Prietena ei cea mai buna Diyar, de profesie avocat, o ajuta sa afle cat mai multe detalii despre aceasta tragedie si, tot ea o sfatuieste sa de-a uitarii aceasta etapa neagra a vietii ei, sa inceapa o noua viata, departe de firma la care lucreaza. Cerem nu renunta si singurul ei scop va fi acela de a-i face sa plateasca pe adevaratii vinovati de moartea familiei ei. Cerem il intalneste pe Omer iar acesta este ingenuncheat de frumusetea si istetimea ei. Intre cei doi se va naste o interesanta poveste de dragoste.
Cine se gandeste insa, ca aceasta dragoste o va pune intr-o situatie foarte delicata, infricosatoare si frumoasa in acelasi timp.

Trimiteți un comentariu

 
Top