Mostenitorii Episoade VIDEO


Timp de multi ani, fratii au avut grija de ferma familiei, cea mai prospera din regiune, „La Arboleda”. In ziua in care sarbatoreau logodna lui Juan, fratele cel mare, cu iubita sa, Julieta (Margarita Munoz), avocatul familiei le citeste acestora testamentul lasat de tatal lor, decedat de curand. Ceea ce nu si-a imaginat nimeni niciodata, este ca in acel moment, in vietile lor a aparut Paula (Marlene Favela), o femeie frumoasa si eleganta, care tulbura vietile celor cinci frati. Instigata de mama sa, Sofia, Paula se prezinta cu o atitutide autoritara si isi reclama drepturile, ca unica fiica biologica a domnului Del Monte. Motivata de resentimente si de regretul ca a trebuit mereu sa traiasca in umbra, Paula del Monte este dispusa sa faca orice pentru a-si obtine partea de avere ce i se cuvine, inclusiv sa se multe la mosie, alaturi de fratii ei, pentru a se asigura ca acestia nu-i inseala interesele. In aceasta situatie, fratii Del Monte o infrunta pe Paula, pentru ca nu sunt dispusi sa imparta cu o necunoscuta aparuta in vietile lor peste noapte ceea ce ei au construit in ani de munca.

Totusi, ei nu pot face nimic, deoarece tatal lor i-a lasat acesteia mostenire o parte din avere, iar in testament, Emilio i-a rugat pe frati sa o accepte pe Paula ca pe o sora.

Ceea ce nu stie Paula, este ca va gasi iubirea in locul in care se asteapta mai putin. In toiul planurilor sale de razbunare, Paula nu va mai putea rezista atractiei pe care o simte pentru Juan, mai ales ca sentimentul este reciproc. Ea nu va putea sa-si controleze sentimentele si emotiile, iar din acest motiv, obiectivul ei va fi altul, sa ramana la mosie pentru a cuceri iubirea lui Juan. Intre timp, Julieta, logodnica lui Juan, se confrunta cu o alta problema. In timpul unei scurte despartiri de Juan, ea a avut o aventura cu fratele acestuia, Pedro, iar cand Juan afla, se simte tradat si decide sa rupa relatia. Astfel, Paula are drumul deschis spre inima lui. Din acest moment, viata la ferma nu va mai fi la fel. Venirea Paulei provoaca reactii puternice, starneste discordia intre frati, dar si pasiuni profunde. Paula va lupta pentru a indeplini promisiunea facuta mamei sale, de a ramane intr-o zi cu toata averea familiei Del Monte, fara a banui ca ea insasi ar putea fi victima unor planuri diabolice. Totusi, tradarile o aduc pe Paula tocmai in bratele barbatului pe care il iubeste.



Mostenitorii episodul 60
Mostenitorii episodul 59
Mostenitorii episodul 58
Mostenitorii episodul 57
Mostenitorii episodul 56
Mostenitorii episodul 55
Mostenitorii episodul 54
Mostenitorii episodul 53
Mostenitorii episodul 52
Mostenitorii episodul 51
Mostenitorii episodul 50
Mostenitorii episodul 49
Mostenitorii episodul 48
Mostenitorii episodul 47
Mostenitorii episodul 46
Mostenitorii episodul 45
Mostenitorii episodul 44
Mostenitorii episodul 43
Mostenitorii episodul 42
Mostenitorii episodul 41
Mostenitorii episodul 40
Mostenitorii episodul 39
Mostenitorii episodul 38
Mostenitorii episodul 37
Mostenitorii episodul 36
Mostenitorii episodul 35
Mostenitorii episodul 34
Mostenitorii episodul 33
Mostenitorii episodul 32
Mostenitorii episodul 31
Mostenitorii episodul 30
Mostenitorii episodul 29
Mostenitorii episodul 28
Mostenitorii episodul 27
Mostenitorii episodul 26
Mostenitorii episodul 25
Mostenitorii episodul 24
Mostenitorii episodul 23
Mostenitorii episodul 22
Mostenitorii episodul 21
Mostenitorii episodul 20
Mostenitorii episodul 19
Mostenitorii episodul 18
Mostenitorii episodul 17
Mostenitorii episodul 16
Mostenitorii episodul 15
Mostenitorii episodul 14
Mostenitorii episodul 13
Mostenitorii episodul 12
Mostenitorii episodul 11
Mostenitorii episodul 10
Mostenitorii episodul 9
Mostenitorii episodul 8
Mostenitorii episodul 7
Mostenitorii episodul 6
Mostenitorii episodul 5
Mostenitorii episodul 4
Mostenitorii episodul 3
Mostenitorii episodul 2
Mostenitorii episodul 1

Trimiteți un comentariu

 
Top