Arlo este un detinut proaspat eliberat dupa 13 ani de stat dupa gratii. Bunul sau prieten Jack il asteapta la eliberare si il duce acasa la el. Jack s-a casatorit cu Claire, fosta iubita a lui Arlo, si au impreuna o fetita. Arlo lucra pentru tatal lui Jack, Vic, care conducea un fel de familie mafiota. Acum Vic s-a reprofilat pe traficul ilegal de tigari si spera ca Arlo o sa-l ajute doar ca Arlo a decis sa paraseasca aceasta viata. Inainte de a se retrage definitiv Arlo il insoteste pe Jack la o intalnire de afaceri unde un client trebuia sa-i plateasca o suma importanta de bani pentru tigari.
Doar ca Jack scoate un pistol, incercand sa para mai important, si reuseste sa-l ucida accidental pe cel care trebuia sa-i dea banii. Arlo si Jack scapa de cadavru insa ce nu stiu ei e ca cel ucis era un informator pentru cineva de la Taxe. Acum Jack si Arlo trebuie sa ii explice lui Vic patania si sa gaseasca o rezolvare la noua problema aparuta? Arlo trebuie sa gaseasca neaparat o solutie pentru a nu se intoarce la inchisoare.


Inside Out 2011 gratis, Inside Out (2011) film online, Inside Out (2011) film online gratis, Inside Out (2011) online, Inside Out (2011) online cu subtitrare, Inside Out (2011) online gratis, Inside Out (2011) online movie, Inside Out (2011) online subtitrat, Inside Out (2011) subtitrare, Inside Out (2011) torrent, Inside Out (2011) trailer, watch Inside Out (2011) online
Reactions:

Trimiteți un comentariu

 
Top