Iubiri secrete sezonul 5 Episodul 3 ONLINE
Iubiri secrete sezonul 5 Episodul 3 VIDEO - Iubiri secrete sezonul 5 Ep 3 VIDEO ONLINE  Vezi telenovela doar pe Filme online gratis.

 “Iubiri secrete” marchează începutul unui nou gen de format TV, o poveste care prezintă o serie de situaÅ£ii dramatice sau pline de umor, ai căror protagoniÅŸti sunt oameni obiÅŸnuiÅ£i. Spre deosebire de telenovelă, protagoniÅŸtii nu învaţă roluri conform unui scenariu dat, ci au reacÅ£ii naturale în situaÅ£iile în care sunt puÅŸi, ca într-un reality. ÃŽn “Iubiri secrete”, aflaÅ£i drama unei familii mistuite de conflicte ÅŸi trădări. AcÅ£iunea se desfăşoară pe mai multe planuri, în fiecare episod unul dintre conflicte fiind în prim plan. Alături de familia MariÅŸ veÅ£i vedea că banii nu aduc fericirea ÅŸi poveÅŸtile de iubire sunt mai complicate decât par. Plecând de la o poveste reală, Eugen, Valeria, Mircea, Radu ÅŸi Andrei trăiesc o viaţă ca în filme. Familia MariÅŸ locuieÅŸte într-o frumoasă vilă din centrul Capitalei. Eugen, capul familiei, are 65 de ani ÅŸi a moÅŸtenit după revoluÅ£ie mai multe clădiri, devenind peste noapte foarte bogat. Acum toÅ£i membrii familiei sunt alături de el, sperând că într-o zi vor primi o frumoasă moÅŸtenire. Valeria, unica fiică a lui Eugen, este o femeie dispusă să facă sacrificii pentru unitatea familiei. Ea a trebuit să închidă ochii de multe ori, în faÅ£a unor presupuse infidelităţi ale soÅ£ului pentru a nu-ÅŸi distruge căsnicia. Mircea MariÅŸ, soÅ£ul Valeriei, iubeÅŸte la fel de mult femeile ÅŸi aventurile ca ÅŸi socrul său, deÅŸi este căsătorit ÅŸi are doi fii. Pe Valeria n-o mai iubeÅŸte demult, dar nu îndrăzneÅŸte să-i spună acest lucru, pentru că asta ar însemna să-ÅŸi ia adio de la averea tatălui ei. Andrei este fiul cel mare al lui Mircea ÅŸi al Valeriei. Tânărul a terminat Facultatea de drept ÅŸi este un băiat serios ÅŸi conÅŸtiincios. El n-a moÅŸtenit gena de afemeiat de la tată sau bunic, având doar o iubită, pe Maria, pe care o iubeÅŸte enorm.
Radu este fiul mai mic al lui Mircea şi al Valeriei. Tânărul este foarte diferit de fratele său. Îşi petrece cea mai mare parte din timp, prin oraş, în cluburi, însoţit de femei care nu vor altceva decât să profite de banii lui. De asemenea, tânărul are o mare pasiune pentru cursele ilegale de maşini şi a avut antecedente legate de consumul de droguri.
În jurul familiei Mariş se creează o serie de poveşti spectaculoase, pline de suspans şi neprevăzut.




Iubiri secrete sezonul 5 episodul 3,Iubiri secrete sezonul 5 episodul 3 Online Gratis, Iubiri secrete sezonul 5 episodul 3 Online Subtitrat, Iubiri secrete sezonul  5 episodul 3 Online Tradus, Iubiri secrete sezonul 5 episodul 3 Pe Teava.ro, Filme Online Gratis Subtitrate, filme online subtitrate, Serial Online Iubiri secrete sezonul 5 episodul 3,27 februarie 2012,Miercuri 27.02.2013 la Prima TV

Trimiteți un comentariu

 
Top