Motivat sa Ucida Online Gratis Subtitrat doar pe FILME ONLINE. Descriere Film Motivat sa Ucida 2009 : Atunci când un jaf obişnuit se transformă într-un adevărat măcel, singurul scop în viaţă al supravieţuitorului devine acela de a îşi răzbuna soţia şi fiica ucise cu cruzime chiar sub ochii săi.
Clyde Sheldon (Gerard Butler) este un tată şi un soţ fericit, până în momentul în care locuinţa lui este luată cu asalt de doi indivizi, iar el este singurul care supravieţuieşte atacului. În momentul în care ucigaşii ajung pe mâinile autorităţilor, procurorul căruia i s-a desemnat cazul, Nick (Jamie Foxx), ia decizia de a oferi unuia dintre ei o sentinţă blândă, pentru a-l face să-şi incrimineze complicele, scopul fiind obţinerea pedepsei capitale doar pentru unul dintre ei.
Zece ani mai târziu, ucigaşul care nu a plătit pentru fapta sa este găsit mort, iar Clyde îşi recunoaşte vinovăţia fără nicio urmă de regret. Mai mult de atât, el îi dă un ultimatum procurorului prin care îi cere să repare eroarea judiciară comisă în urmă cu 10 ani sau, în caz contrar, Clyde îi va ucide cu sânge rece pe toţi pionii principali ai acelui proces. Deşi se află în închisoare, el reuşeşte să instaureze teroarea în Philadelphia, testând la maxim competenţa forţelor poliţiei şi a procurorilor.
“Law Abiding Citizen” reprezintă mai mult decât o nouă interpretare de excepÅ£ie pentru Gerard Butler alături de câştigătorul Premiului Oscar Jamie Foxx, fiind de asemenea ÅŸi debutul actorului în producÅ£ia de filme artistice.
Motivat sa Ucida,Law Abiding Citizen (2009) Online Gratis ,Law Abiding Citizen (2009) Online Gratis download gratis,Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) film online,Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) film online gratis,Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) online,Motivat sa Ucida,Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) Online Gratis (2009) online cu subtitrare,Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) online gratis,Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) online movie, The Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) online subtitrat,Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) subtitrare,Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) torrent, Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) trailer, watch Motivat sa Ucida Online Gratis (2009) online

Trimiteți un comentariu

 
Top