Las Fierbinti Sezonul 3 Episodul 2 ONLINE
Las Fierbinti Sezonul 3 Episodul 2 VIDEO - Las Fierbinti Sezonul 3 Ep. 2 VIDEO ONLINE
Las Fierbinti online, Las Fierbinti live, Las Fierbinti video, Las Fierbinti Sezonul 3 Episodul 2 online, Las Fierbinti Sezonul 3 Episodul 2 live, Las Fierbinti Sezonul 3 Ep 2 online video, Las Fierbinti 14 MARTIE 2013 video, Las Fierbinti 14.03.2013 video, Las Fierbinti SEZONUL 3 episoade online.
LAS FIERBINTI.Un nou serial românesc, o comedie clasic românească începe un nou sezon pe pe 28 FEBRUARIE la ora 20:30 pe ProTv. Serialul se numeşte Las Fierbinţi Sezonul 3 şi este o comedie autentică cu un subiect specific românesc. În primul episod de Luni, în localitatea Fierbinţi alegerile pentru desemnarea primarului se apropie, iar viceprimarul Vasile doreşte să-i ia locul actualului primar, Mitică. Vasile încearcă să-l convingă pe Mitică să renunţe la scaunul de primar încă de pe acum, însă acesta nu reuşeşte. Vasile văzând că nu poate să-l convingă, se hotărăşte să candideze pentru postul de primar, are şi o strategie, să fraudeze alegerile cu ajutorul lui Bobiţă, Giani şi Dorel. Într-un final, Mitică, Vasile, Bobiţă şi Giani constată că se construieşte în localitate o autostradă şi asta pentru că Mitică a semnat ca o parte din autostradă să treacă prin localitatea Fierbinţi.
LAS FIERBINTI.Un nou serial românesc, o comedie clasic românească începe un nou sezon pe pe 28 FEBRUARIE la ora 20:30 pe ProTv.

Celebrul serial de comedie românesc difuzat de Pro Tv revine cu sezonul 3. Joi de la ora 20:30, pe data de 28 Februarie 2013 vom vedea primul episod din cel de-al 3-lea sezonul al serialului "Las Fierbinți". Se anunță actori noi, scene care vor provoca mai multe hohote de râs și multe altele în noul sezon. Las Fierbinti Sezonul 3 EP. 2 ONLINE,Las Fierbinti Sezonul 3 Episodul 2 online gratis,Las Fierbinti Sezonul 3 episodul 2 Pe Teava
Urmareste aici - Las Fierbinti - Sezonul 3 - Episodul 2 Online, difuzat la Pro Tv in fiecare joi la orele 20.30, in data de 14 februarie 2013!
Reactions:

Trimiteți un comentariu

 
Top