Spitalul de Dementa online, Spitalul De Dementa live, Spitalul De Dementa video, Spitalul de Dementa Episodul 2 online, Spitalul de Dementa Episodul 2 live, Spitalul de Dementa Ep 2 online video, Spitalul de Dementa 14 martie 2013 video, Spitalul de Dementa 14.03.2013 video, Spitalul De Dementa episoade online.
Spitalul de Dementa online, Spitalul De Dementa live, Spitalul De Dementa video, Spitalul de Dementa Sezonul 2 Episodul 2 online, Spitalul de Dementa Sezonul 2 Episodul 2 live, Spitalul de Dementa Sezonul 2 Ep 2 online video, Spitalul de Dementa 14 martie 2013 VIDEO, Spitalul de Dementa 14.03.2013 video, Spitalul De Dementa episoade online.
Spitalul de Dementa.”Spitalul de demenţă” este un loc al inuficienţei şi incompetenţei medicale tratate cu râs şi veselie. Deşi o ficţiune comică savuroasă, serialul se inspiră din realitatea existentă în multe spitale româneşti. “Spitalul de demenţă” este spitalul cu cea mai mare rată a rateurilor: aici se ratează tot, operaţii, tratamente, proceduri, cariere, familii. Ca în fiecare instituţie din România unde treburile merg prost, sistemul este de vină. Personalul este admirabil, însă sistemul îl doboară. Concluzia este veche si verificată: decât sărac şi bolnav, mai bine bogat şi sănătos.

Urmareste in fiecare Joi, de la orele 21.30 Serialul de Comedie "Spitalul de Dementa" - Sezonul 2 Episodul 2, difuzat de Pro Tv in data de 14 martie 2013.
Spitalul de dementa ( sezonul 2 episodul 2 ) Online Gratis
Reactions:

Trimiteți un comentariu

 
Top