Disconnect 2013 Online Gratis Subtitrat 

Un avocat greu de lucru, atașat la telefonul său mobil, nu pot găsi timp pentru a comunica cu familia sa. Un cuplu este atras într-o situație periculoasă atunci când secretele lor sunt expuse on-line. O văduvă ex-politist luptă pentru a ridica un fiu răutăcios care cyber-bătăuși un coleg de clasa. Un jurnalist ambițios vede o poveste carieră de luare a deciziilor într-un adolescent care efectuează pe un site pentru adulți-doar. Ei sunt străini, vecinii și colegii și poveștile lor se ciocnesc în acest thriller nituire dramatic despre oameni obișnuiți care se luptă să se conecteze la lumea de astăzi cu fir..
1 1 2 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Filmul ne prezinta o drama centrată pe un grup de oameni si o serie de evenimente care isi au loc ,un avocat mai ocupat tot timpul cu serviciul si mai putin timp pentru familie,un cuplu este atras într-o situaţie complicata,o fosta politista vaduva care încearca sa isi crească fiul răutacios..

Ita Sub

Streaming: Nowvideo, Streamthis, Videopremium

DRAMMATICO – DURATA 115′ – USA
Differenti storie si intrecciano in un mondo in cui le persone cercano relazioni umane nel mondo cablato di internet. Una coppia in crisi riscopre l’amore quando si ritrova costretta a mettersi alla ricerca dei soldi rubati in seguito a un furto di identità. Un ex poliziotto vedovo è alle prese con la difficile crescita di un figlio che perseguita on line un compagno di classe. Due affettosi…

Disconnect - (2012)
IMDB:7.3/10 din 3908 voturi
Gen:Drama, Suspans
Durata:115 minute
Regia:Henry Alex Rubin
Actori:Jonah Bobo, Paula Patton, Andrea Riseborough, Haley Ramm, Colin Ford
 
Top