Kick Ass 2010 Online Gratis Subtitrat
ÃŽn Kick-Ass, eroii benzilor desenate prind viaţă într-o mare aventură împotriva criminalităţii din oraÅŸ. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură ÅŸi începe să împartă dreptate în stânga ÅŸi în dreapta prin oraÅŸ, ignorând total faptul că el nu deÅ£ine puteri supernaturale. Din acel moment, viaÅ£a lui începe să se schimbe ireversibil, curajul său nebunesc inspirând o adevărată cultură urbană. Dave face echipă cu alÅ£i trei vigilanÅ£i la fel de înfocaÅ£i: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloë Moretz) ÅŸi tatăl acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage). Cu ajutorul lor, deschide un război aprig împotriva ÅŸefului mafiei locale, Frank D’Amico (Mark Strong) ÅŸi pune la încercare adevărata putere pe care o ascund aceÅŸti eroi moderni.
1 1 2 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Acest film este o adaptare a violentelor benzi desenate create de Mark Miller, despre oameni obisnuiti care vor sa fie super-eroi. Regizat de Matthew Vaughn, Kick-Ass spune povestea unui adolescent care, intr-o zi aleatorie si pe nepusa masa, iese din casa, cu o masca pe fata si o bata de baseball in mana, si se pune pe ciomagit criminalitatea, chiar daca nu are absolut nicio putere supraumana. Nu lipseste din acest film cu super-eroi mai putin obisnuit nici romanta dintre justitiarul nostru si o pustioaica in pericol. Filmul ne mai prezinta un fost politist atat de “inciudat” pe imperiul interlop al drogurilor, incat isi antreneaza fiica pentru a fi la randul ei un justitiar perfect….

Cd1 Ita
Cd2 Ita

Streaming  AC3.BRRip : Nowvideo
                 DVDRip : Nowvideo, Videopremium

AZIONE – DURATA 117′ – USA
Dave Lizewski è un ragazzo qualunque, studente di liceo e appassionato lettore di fumetti, Dave ha risultati modesti negli studi, ha pochi amici e vive solo con il padre. Sarà anche per questo che un giorno decide di rifarsi una vita: sarà un supereroe. E questo nonostante non abbia alcun tipo di superpotere o di allenamento: un compito decisamente difficile che Dave affronta però con grande energia…

Kick-Ass - (2010)
IMDB:7.8/10 din 238990 voturi
Gen:Actiune, Aventura, Comedie
Durata:117 minute
Regia:Matthew Vaughn
Actori:Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Evan Peters, Sophie Wu, Johnny Hopkins
 
Top