Step Up 4 Revolution 2012 Online Gratis Subtitrat,Step Up Revolution - Dansul Dragostei 4: RevoluÅ£ia (2012) Online Subtitrat HD Emily este fiica a unui om de afaceri bogat, care vine la Miami ca sa devina dansatoare profesionista. Ea se indragosteste de Sean, un tanar care este liderul unei trupe de dans intitulata MOB. Acestia doresc sa castige un concurs pentru a obtine o sponsorizare importanta, dar tatal lui Emily are planuri sa transforme cartierul in care isi desfasoara activitatea trupa si concendiaza sute de angajati. Emily se alatura lui Sean si trupei MOB pentru a protesta si risca cu totii sa isi destrame visurile…
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Doi prieteni din copilărie, Sean ÅŸi Eddy sunt ospătari într-un hotel de lux din Miami Beach, al cărui proprietar este necruţătorul antreprenor Bill Anderson. ÃŽn timpul lor liber cei dou conduc o trupă de rebeli, cunoscută sub titluatura de „The Mob”, un grup de dansatori, muzicieni ÅŸi artiÅŸti avangardiÅŸti, care fascinează publicul cu spectacole formidabile.
ReprezentaÅ£iile ilegale ale trupei atrag atenÅ£ia fiicei lui Anderson, Emily, ea însăşi o dansatoare cu un talent deosebit. Tatăl ei nu este de acord cu această pasiune a ei ÅŸi o presează să-ÅŸi abandoneze visul de o viaţă pentru a-ÅŸi lua „o slujbă adevărată”, aÅŸa că Emily acceptă cu inima strânsă să lucreze pentru el, în cazul în care nu este primită în prestigioasa Wynwood Dance Company. După ce asistă însă la un spectacol marca „The Mob”, este hotărâtă să se alăture trupei.
Emily ÅŸi Sean se întâlnesc într-un club de dans, iar el o prezintă grupului, fără să le spună că este fiica ÅŸefului. GraÅ£ie talentului său impresionant, Emily îşi câştigă un loc în cadrul trupei, dar prezenÅ£a ei provoacă neînÅ£elegeri între Sean ÅŸi Eddy. Când Anderson ÅŸi tânărul său protejat, Tripp, îşi anunţă planurile de a demola cartierul unde locuiesc membrii „The Mob”, pentru a construi un mare centru comercial, trupa pune la cale cele mai îndrăzneÅ£e ÅŸi mai spectaculoase apariÅ£ii de până atunci, în încercarea de a salva plaja, obligându-i pe Sean ÅŸi pe Emily să aleagă între legăturile de familie ÅŸi iubire.



Streaming: Nowvideo Topvideo Videopremium

MUSICAL – DURATA 99′ – USA
Emily, la figlia di un ricco e losco uomo d’affari, arriva a Miami con il sogno di sfondare come ballerina professionista ma si innamora di Sean, un giovane ballerino di strada a capo di una banda di ragazzi che si esibiscono in elaborate coreografie durante i flash mob e che stanno provando a vincere un importante concorso per fare il grande salto e avere l’opportunità della loro vita…

Step Up Revolution (2012)
Dansul Dragostei 4: Revoluţia
Rating IMDB: 6.2/10 din 17770 voturi
Gen: Drama | Muzica | Romantic
Regia: Scott Speer
Durata: 99 minute
Actori: Stephen Boss | Tommy Dewey | Misha Gabriel Hamilton | Cleopatra Coleman | Marc Macaulay

Trimiteți un comentariu

 
Top