The Place Beyond the Pines 2012 Online Gratis Subtitrat,The Place Beyond the Pines – Destine la răscruce (2013)
Un cascador pe motocicletă (Ryan Gosling) ia în calcul comiterea unei crime pentru a-şi întreţine familia (soţia şi copilul) şi se va confrunta cu un poliţist ajuns politician (Bradley Cooper). În film vor mai juca şi Eva Mendes şi Ray Liotta. Producţia s-a filmat in zona Schenectady din statul New York. Titlul filmului vine de la numele orasului Schenectady care înseamnă, în limba Mohawk, "beyond the pine plains", adică "locul de dincolo de pini".
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Luca este un rider de motocros realizat într-un spectacol care călătoresc în ultimul său seara în provincia New York. Acesta ar trebui să înceapă a doua zi, dar descoperă că are un fiu, Jason, născut dintr-o relație scurtă cu Romina, o localnică care a participat cu un an înainte. El decide să rămână pentru a oferi pentru noua sa familie și pentru a preveni fiul său să crească fără tată, așa cum sa întâmplat cu el. După încercarea de a găsi un loc de muncă cinstit, Luca își dă seama că jaful de la băncile locale mici, cu evacuare ulterioară în mișcare sunt cel mai rapid mod de a obține rapid bani de care au nevoie, dar ", care ruleaza ca un fulger, te accidente, cum ar fi Thunder ", și că e nebun de Luca se oprește în fața poliției recruta Avery Cross, care a fost, de asemenea, tatăl său recent. Cincisprezece ani mai târziu, fiul lui Iason și Avery face prieteni din liceu, dar în trecut, care le leaga reapare și violență vechi rase mai multă violență

Ita

Per l’attore Ryan Gosling il successo sembra non fermarsi mai, infatti dopo aver raggiunto le stelle grazie ai film come “Drive” e “Crazy, stupid, love” in questi giorni è uscito il suo nuovissimo lavoro dove le vedremo vestire i panni di un motociclista che sta per diventare padre, nel film “Come un tuono“, una pellicola diretta dal regista Derek Cianfrance. Molti attori anche tra i più famosi, riescono a sopperire alla mancanza di talento con la loro presenza scenica, Ryan Gosling invece è completo in tutto, ha presenza scenica, e con le sue interpretazioni incanta un pubblico di qualsiasi età.

The Place Beyond the Pines - (2012)
Destine la răscruce
IMDB:7.7/10 din 20056 voturi
Gen:Crima, Drama
Durata:140 minute
Regia:Derek Cianfrance
Actori:Ben Mendelsohn, Ryan Gosling, Eva Mendes, Mahershala Ali, Olga Merediz

Trimiteți un comentariu

 
Top