Concursul Ora de vrajeala se va desfăşura in ziarul Click,prin grupul Click SIM începand din 7 Februarie 2011 Pentru a participa la concurs cititorii trebuie să fie utilizatori ai cartelei Click!SIM care va trebui să vorbeasca la telefon, utilizand cartela Click SIM, 15 minute sau mai mult, nu neaparat in aceeasi convorbire, retea, sau cu acelasi numar. Minorii cu varste cuprinse inre 10 si 18 ani pot participa la acest concurs cu acordul tutorelui legal.

Extragerile se vor face, din lista utilizatorilor înscrişi la concurs, in zilele de 8,9,10,11,12 , 13, 14 si 15 Februarie 2011 iar castigatorul editorialului in ziarul Click! In data de 11 Februarie. Numele câştigătorilor vor fi făcute publice în ziarul „Click!”, în datele de 9,10,11,12,13 , 14,15 si 16 Februarie iar în data de 14 februarie va fi publicat editorialul castigat. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica, în caz de necesitate data tragerii la sorţi, cu notificare prealabilă, păstrând numărul şi valoarea maximă a premiilor anunţate iniţial. După extragerea, în mod aleatoriu, a numelor participanţilor şi verificarea îndeplinirii condiţiilor de participare (să fie utilizator al cartelei Click! Sim şi numărul de telefon al utilizatorului să coincidă cu numărul de telefon extras) va fi anunţat numele câştigătorilor. Data limită de revendicare a premiilor este în termen de 30 de zile de la publicarea câştigătorilor în ziarul „Click”.
Premiile constau in 169 de premii a cate 2 telefoane mobile Nokia 2220 , si un premiu ce consta intr-un editorial in ziarul Click! In data de 14 Februarie 2011.

Trimiteți un comentariu

 
Top