Dragoste si pedeapsa Episodul 50 VIDEO
ASK VE CEZA EPISODUL 50 VIDEO
DRAGOSTE SI PEDEAPSA EPISODUL 50 VIDEO - DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 50 VIDEO ONLINE







Traducere ep 50
Savas:Din cauza aceasta am spus ca asa ceva nu se va intampla.Lasa-ma sa rezolv asta cu mama mea,nu vreau sa mai vorbim despre asta din nou.

Yasemin: Eu ma asteptam la un astfel de lucru, ar fi o minciuna daca ti-as spune ca nu.Fiecare poate sa se casatoreasca cum doreste, ori legal ori la Imam sau ambele, nu ma deranjeaza deloc. Dar dacă am face acest lucru, ar însemna acceptarea mea de a fi a doua sotie. Eu nu voi accepta asta Savas.

Savas: Nu se va intampla nimic de genul asta, sa fii sigura

Yasemin: Nu mai stiu.

Savas: Fii sigura.

Yasemin: Poate, dar ea se va gandi mereu la asta Ştiu că am venit aici pentru siguranţa tuturor dar sunt speriata de ce se va întâmpla, stii? Cât timp vom sta aici? Vom avea noi vreodata o viata a noastra impreună?

Sahnur si Fidan vorbesc, Sahnur o intreaba pe Fidan daca stie numele imamului ca sa-l invite ca el sa-i casatoreasca. Fidan este un pic ingrijorata de faptul că Yasemin va înţelege situaţia, ca în acest caz, va fi a doua sotie a lui Savas, ce va spune despre asta dar Sahnur o asigură că ea nu va spune nimic şi că ea chiar a vorbit cu Yasemin despre acest lucru.

Leyla intra si Sahnur ii spune la ce s-a gandit ea. Crezand ca este vorba despre o casatorie civila la inceput zambeste dar apoi afland ce vrea Sahnur, ea isi exprima dezacordul, apoi conversatia se incheie cu o cearta.

Leyla intră plângându-se in camera la Yasemin dar ea nu isi da seama ca Savas este încă acolo. Ea isi cere scuze. Savas spune ca oricum el tocmai pleaca şi o invita sa intre. Ea o intreaba pe Yasemin daca stie cand va parasi aceasta casa, Yasemin ii raspunde ca nu stie dar are incredere in Savas mai mult ca orice in lume ca acest lucru se va intampla.

Pelin si Hakan au o discutie el ii spune ca vor vorbi despre el, ca a fost prea rapida relatia lor. Pelin spune ca asta suna ca si cum deja am fi locuit impreuna, ne-am fi casatorit si deja am fi avut copii. Noi doar ne vedem din cand in cand. Hakan spune ca trebuie sa o ia mai incet. Pelin il intreaba ca asta inseamna ca nu o sa ne mai vedem o vreme iar el nu raspunde.

Yavuz spune omului sau ca acest lucru trebuie tinut secret (nu spune ce anume) si ca daca va vorbi va fi pedepsit.

Savas ii spune lui Sahnur ca ar fi fost mai bine daca ea ar fi vorbit prima data cu el decat sa fi vorbit cu Yasemin despre casatorie. Sahnur raspunde ca a vazut ca acest lucru este neglijat si a dorit sa il grabeasca. Savas ii raspunde ca nimic nu este neglijat si ca el stie mai bine care lucru trebuie rezolvat mai intai. Sahnur vrea sa stie ce trebuie rezolvat mai intai. Savas ii spune sa aiba rabdare si sa nu se mai amestece in relatia lor.

Hakan si Lara au o mica discutie despre scoala apoi Lara ii propune sa mearga la film si sa o ia si pe Cicek cu ei. Hakan spune ca vom vedea.

Fidan doreste ca Haldun sa se intoarca la scoala. Pala este deacord. Haldun se simte acuma mai bine si Pala spune ca asta datorita lui Pelin. Fidan se necajeste si spune ca si ea a inceract din greu sa-l faca sa se simta mai bine.

Sahnur vrea sa sarbatoreasca vestea venirii pe lumea a nepotului sau asa ca organizeaza o cina speciala. Ea ii spune lui Savas sa o cheme pe Cicek acasa pentru ca ea este inca sotia lui. Savas ii spune “Ai terminat de dat ordine?” si pleaca.

Din nou Leyla si Sahnur au discutie in legatura cu ce trebuie sa manance copilul Sahnur i-a dat ciocolata, Leyla spune ca trebuie sa manance fructe . Intra Yasemin, incearca sa o linisteasca pe mama ei care din nou se supara si pleaca. Sahnur ii spune lui Yasemin ca Omer nu este o masina, el mananca cand ii este foame.

Pala, Savas si Ceyda au o discutie despre campania publicitara, Savas spune sa nu se grabeasca ca probabil vor mai adauga ceva suplimentar, Ceyda intreaba ce, Savas nu ii spune si ea este deranjata de acest lucru. Savas il cheama apoi la el pe Hakan.

Fidan i se plange lui Sahnur despre munca lui Haldun la agentie, ca isi neglijeaza scoala si ca tata si fiu nu vorbesc decat despre Ceyda. Nayzan soseste acasa.

Ceyda crede ca Savas nu are incredere in ea asa ca incepe sa vorbesaca mai mult cu Pala sa afle cate ceva, asa ca pentru inceput discuta despre horoscop asa afla ca a doua zi este ziua de nastere a lui Pala.

Leyla vine la Yasemin in camera si ii spune ca ea nu poate suporta comportamentul lui Sahnur nicicum si ca vrea sa plece la ea acasa. Yasemin isi cere scuze si o roaga sa nu o lase singura in casa asta.

Savas si Hakan discuta despre sedinta ce o vor avea. Savas ii spune lui Hakan ca el si Cicek au semnat actul de divort dar trebuie sa fie precauti ca oamenii din Van ar putea reincepe varsarea de sange. Hakan ii spune ca a vorbit cu Cicek despre acest lucru si ca ea este bucuroasa.

Pelin ii povesteste lui Yasemin despre hotararea lui Hakan, ea crede ca el este indragostit de altcineva, Yasemin spune ca este imposibil si incearca sa o linisteasca.

Savas ii spune lui Hakan despre cel de-al doilea copil si il invita cu Pelin la cina la ei acasa. Hakan ii spune ca el si Pelin nu se vor vedea pentru o vreme. Savas il intreaba daca are cumva pe altcineva si el raspunde ca nu este vorba despre nimeni doar ca el este putin obosit. Savas spune bine, nu te voi forta sa-mi spui.

Cicek vine acasa sa isi ia lucruri deoarece ea va reincepe sa mearga la scoala. Sahnur ii spune ca ea este sotia lui Savas si nu poate sa plece din aceasta casa.

Fidan ii spune lui Nazan ca s-a ingrasat si nu mai arata bine si au discutie despre haine. Cicek afla de la fata din casa ca Savas si Yasemin asteapta un copil. Nazan incearca sa o faca pe Fidan sa se simta bine. Fidan ii spune ca tu ar trebui sa le dai vestea despre copilul tau in aceasta seara cand vom celebra nasterea copilului lui Yasemin.

Leyla isi impacheteaza lucrurile sa plece acasa, Yasemin ii spune ca are nevoie de ea sa o sustina in aceasta casa.

Yavuz discuta cu un prieten de al lui din inchisoare. el ii povesteste despre tot ce a planificat in trecut, in legatura cu modul in care o sa-l distruga pe Savas, el ii spune ca va actiona ca si cum va sustine divortul de forma dar ca va fi nevoit sa actioneze sub presiunea oamenilor din Van si astfel va reincepe varsarea de sange. Prietenul ii spune ca este un om viclean. El intreaba daca stie ce are de gand Savas, avand in vedere greutatile prin care a trecut o sa fie precaut privind reinceperea varsarii de sange. Yavuz ii spune ca are un spion in casa la Baldari.

Nayan ii spune lui Sahnur despre copil si ea estesurprinsa ca mama ei este asa de ingaduitoare. Sahnur o intreaba cum se poarra cu ea Bora, Nazan ii raspunde ca foarte bine. Sahnur ii spune ca nu a acceptat casatoria ei cu acel om dar daca acuma vor avea un copil ei sunt o familie.

Leyla se joaca cu Omer. Yasemin o urmareste si ii multumeste mamei ca a ramas sa o sustina, Leyla ii spune ca va mai ramane pentru putin timp pentru ea dar in cele din urma va pleca acasa. Yasemin o cheama sa meraga jos la cina dar Leyla nu vrea sa merga.

Sahnur este suparata ca nu au fost puse la masa tacamurile de argint.

Yasemin este pregatita pentru cina, Savas ii spune sa merga sa o cheme si pe Leyla dar Yasemin ii spoune ca a implorat-o sa vina dar ca a refuzat si sa nu mai insiste. Ea are dreptate sa fie suparata ca Sahnur o vede pe fiica ei ca a doua sotie a lui, ii spune Yasemin lui Savas. Savas atunci ii arata actul de divort semnat de el si de Cicek si ii spune ca nu ar fi vrut sa-i arate pana nu era totul finalizat dar ca nu vrea sa o mai vada suparata. Ii spune “Nimeni nu o sa te mai priveasca ca a doua sotie”. Yasemin se gandeste ca acuma vor aparea o gramada de probleme dar Savas ii spune ca s-a gandit la toate si are un plan.

La cina Savas si Yasemin afla ca si Nazan va avea un copil.

Yasemin: Nazan a fost foarte fericita in seara asta.

Savas: Si eu deasemenea, o sa devin in acelas timp si tata si unchi.

Yasemin: Vreau sa iti spun ceva. Stii despre planul pe care tu ai spus ca il ai.

Savas: Da.

Yasemin: Daca tu nu imi ceri ajutorul doar pentru faptul ca sunt insarcinata o sa ma supar. Este lupta noastra pe care o ducem impreuna. Ori de cate ori si oriunde ai nevoie de mine spune-mi, bine?

Savas: Bine, avem multe de facut, tu esti oricum langa mine.

Dimineata Bora ii spune lui Nazan ca trebuie sa merga la lucru. Fanilia Baldar este la micul dejun. Sahnur intreaba daca s-a intamplat ceva ca ei au sedinta. Savas spune ca nu dar seara ii va informa in legatura cu noul lui plan.

Savas: Imagineaza-ti ca va fi fata si Omer se va juca cu ea si o va duce la plimbare.

Yasemin: Vad ca deja ai pregatit o sarcina pentru Omer.

Savas: Bineinteles ca o sa o protejeze, voi fi batran atunci si nu voi putea alerga dupa ei.

Yasem: Desigur, permite-mi prima data sa il tin in brate, sa vedem daca este baiat sau fata si atunci vom vedea.

Savas: Cred ca amandoi vrem sa fie fata.

Yasemin: Vrei sa fie fata?

Cicek ii spune lui Yavuz ca ea s-a gandit sa merga acasa pana se termina divortul, sa nu mai aiba probleme cu Sahnur. Ea spune ca in curand totul se va sfarsi. Dupa ce ea pleaca Yavuz spune “Da in curand totul se va sfarsi.

In masina in drum spre firma Savas ii spune lui Pala ca Cicek a semnat actul de divort. Sahnur o intreaba pe Yasemin dacă ea ştie ce planuri are Savas. Ea raspunde da, dar nu consideră că este dreptul de a-i spune şi ca Savas o va face atunci cand el ajunge acasa. Sahnur se supara pe Yasemin pentru ca nu-i spune. Fidan o calmeaza amintindu-i ei de nepot. Sahnur apoi ii spune lui Fidan că este timpul să-l invite pe Bora la o cafea.

Yavuz este informat de spionul lui din casa Baldar care se dovedeste a fi Ismail, ca are loc o sedinta importanta la firma. Cicek ajunge acasa. Nazan ii spune lui Bora ca este invitat de mama ei la cafea, el este cu prietena lui si ii spune ca desigur va merge la o cafea. Cicek o felicita pe Yasemin si ii spune ca a venit acasa din cauza lui Sahnur si ca va fi bucuroasa cand totul se va termina si ca fratele ei o sustine cu divortul. Yasemin este socata cand aude acest lucru. Pe Cicek o suna mama ei si o intreaba daca este adevarata vestea cu divortul ca la Van toata lumea stie.

Savas comunica conducerii firmei despre fabrica ce o va deschide la Van si ca acest lucru este prioritatea lor numarul 1 ca toti sa fie implicati si ca va pregati pe tinerii din Van sa lucreze in aceasta fabrica. El spune ca nu vrea profit imediat ci cel mai important e ca tinerii si somerii din Van sa lucreze in aceasta fabrica, preconizeaza sa fie in jur de 1700 de angajati.

Cicek este suparata ca mama ei i-a spus ca daca divorteza trebuie sa lase munca si sa se intoarca la Van, ea ii spune acest lucru lui Yasemin. Ea spune ca nu va mai avea niciodata eleve, unde vor fi elevii ei.

Yasemin se decide sa plece la firma, in usa ea se intalneste cu Bora si Nazan. O felicita pe Nazan. Bora face remarca referitoare la faptul ca vor creste impreuna copii lor.

Bora ii multumeste lui Sahnur pentru ca l-a iertat. Sahnur ii spune ca a facut asta din cauza copilului ce se va naste si ca de acum incolo el trebuie sa fie un sot si un tata bun si ca daca o va supara pe Nazan va fi pedepsit.

Ceyda il surprinde pe Pala cu un tort si un cadou de ziua lui. Pala este flatat.

Cicek il suna pe fratele ei si ii spune ce a zis mama ei la telefon, Yavuz ii spune sa nu isi faca probleme ca el o va ajuta.

Yasemin ii spune lui Savas ceea ce a spus mama luiCiceks. Savas spune că s-a asteptat la lucruri de genul asta, el spune că va vorbi cu Cicek si sa vedem ce poate face. Yasemin, de asemenea, ii spune ca Cicek a povestit fratelui si ca el o sustine cu divortul. ea se teme si Savas crede ca ceva nu este in regula.

Cicek primeste un telefon de la Lara amintindu-i despre teatrul de la şcoală. Cicek a uitat, dar spune ca ea va fi acolo. Lara se bucura si spune ca vor merge la cina după aceea cu tatal ei..

- Yasemin întreabă cum a decurs întâlnirea. Savas răspunde ca au luat o hotarare mare acum, Yasemin spune ca ea va sta mereu alaturi de el.

Savas încearcă să ia legătura cu Pala. Pala ii multumeste inca odata lui Ceyda si ea se comporta ca si cum s-ar fi impiedecat si lovit la picior, timp in care cineva ii fotografiaza. Savas ii spune lui Pala ca Yavuz stie despre divortul lui Cicek si ca se comporta fata de ea ca si cum ar sustine-o dar planul lui este de fapt sa reinceapa varsarea de sange. Savas spune ca trebuie sa stea de vorba cu cei din clanul Moran, Pala spune ca asta ar fi un lucru bun si il intreaba pe Savas daca i-a spus mamei lui despre divort, el ii raspunde ca ii va spune.

Hakan, Lara si Cicek iau cina, Hakan ii spune lui Cicek ca ea a devenit un model pentru Lara si ca ea doreste deasemenea sa devina profesoara.

Sahnur este şocata de vestea divorţului. Ea nu crede că afacerea dîn Van va rezolva ceva.
Savas spune că va angaja 1700 de tineri. el le va oferi locuri de muncă. el le va spune că ar trebui să lucreze în loc de a avea arme şi de a ucide oameni.
Sahnur spune că oamenii nu vor fi mai înţelepti şi ca cheltuie toţi banii pe acesta nouă fabrică.
Savas spune ca se simte sufocat. în această casă. el trăieşte în bogăţii când oamenii din Van sunt speriaţi de viitorul lor.
El spune ca va divorţa de Cicek si ca va proteja toate fetele ca Cicek. şi în cele din urmă atunci când cei din clanul Moran si clanul Baldar vor lucra umar la umar el se va casatori cu Yasemin.

Savas si Yasemin merg la lucru. Savas primeste un telefon.

Savas: Cand s-a intamplat asta?

Sahnur: Ce s-a intamplat?




Episodul 50 il puteti urmari mai jos:
Dragoste si pedeapsa Episodul 50 VIDEO
DRAGOSTE SI PEDEAPSA EPISODUL 50 VIDEO – DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 50 VIDEO ONLINE

Trimiteți un comentariu

 
Top