Dragoste si pedeapsa Episodul 51 VIDEO
DRAGOSTE SI PEDEAPSA EPISODUL 51 VIDEO - DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 51 VIDEO ONLINE

TRADUCERE EPISODUL 51

Savaș primește un telefon și spune, ”Ce? Când s-a întâmplat asta?”

Șahnur și Pala discută despre ce s-a întâmplat privind telefonul primit de Savaș. Șahnur este furioasă. Ea nu crede că Savaș cu ideeile lui va schimba ceva.. Pala îi spune că trebuie să se schimbe, că ei nu pot să trăiască mereu cu frică. Șahnur spune că acum frica ei este mai mare, că întreaga lor salvare este în pericol. serialeleturcestitv wordpress. Pala încearcă să o convingă să aibe încredere în Savaș. Șahnur crede că trebuie să se implice și ea în această treabă.

Eșref se întoarce la Istanbul și el îl întâlnește pe Savaș la firmă. Yasemin nu se aștepta ca lucrurile să mergă prost așa de curând dar pe de altă parte nu este surprinsă. Știrea proastă este că cineva a tras focuri de armă la fabrica ce se construiește la Van făcându-i pe muncitori să demisioneze. traducere serialeleturcestitv wordpress. Savaș îi spune lui Yasemin să nu fie supărată, că el va lua măsuri de siguranță, o întreabă ”Nu ai încredere în mine?” Ea îi răspunde ”Am încredere în tine, mă gândeam cât sunt de norocoasă că te am”.

Yavuz și prietenul lui discută , el e bucuros de ce a pățit Savaș și indirect lasă să se înțeleagă că el este în spatele împușcăturilor de la Van.

Savaș îi spune lui Hakan ce s-a întâmplat la Van. Hakan spune că oricine în situația asta nu ar mai continua construcția, Savaș îi răspunde că nu are altă opțiune. Eșref intră, el este dezamăgit că treaba s-a oprit înainte de a fi început dar Savaș spune că nu trebuie să-și piardă entuziasmul.

Yasemin îi spune lui Ceyda despre noul proiect al lui Savaș și că ele vor lucra pentru acesta, că este ca și un proiect social deoarece vor fi angajați mulți oameni. traducere serialeturcestitv wordpress.La Ceyda sosește cel pe care l-a pus să-i facă pozele cu Pala. Savaș îi spune lui Pala că va avea o întâlnire cu liderii clanului său, Pala își face griji despre modul în care lucrurile ar putea evolua dar în acelaș timp el îi spune lui Savaș că este de partea lui și că îl susține. Îi mai spune că urmează să primească pe liderii clanului Moran. În acelaș timp Hakan pregătește o nouă echipă pe care Eșref o ia cu el la Van.

Pala cumpără un cadou pentru Ceyda, vânzătorul crede că el îl cumpără pentru soție.

Yasemin se întoarce acasă, Leyla se joacă cu Omer, Yasemin îi povestește de noua campanie publicitară.

Nazan are dureri, ea îl sună pe Bora și află că acesta plecase de mai bine de o oră de la muncă.

Yasemin o sună pe Pelin să vadă ce este cu ea, Pelin se comport ca și cum nu ar avea nicio problemă. Intră Savaș. Ei au o mica discuție despre Pelin și Hakan. traducere serialeturcestitv wordpress. Yasemin crede că în viața lui Hakan este altcineva. Yasemin ”Voi bărbații vă plictisiți un pic cam repede”, Savaș ”Cine spune că Hakan s-a plictisit?”, Yasemin ”Nu știu, poate și tu te vei plictisi la fel de mine” , Savaș ”Deci așa crezi, mă voi plictisi. Yasemin, : Așa cred. Cum a fost ziua ta?

Yasemin: Savaș,

Savaș: Da dragă.

Yasemin: Dormi?

Savaș: Da.

Yasemin: Atunci trezește-te.

Savaș: Dormi și tu, ne vom trezi de dimineață oricum.

Yasemin: Savaș, deschide ochii, mi-a venit ceva în minte, știi eu pregătesc campania și mă gândeam cum am putea începe cu ceva mic și să facem oamenii curioși, în loc de a avea un slogan mare. Am putea începe cu imagini….. Savaș: ”Ce fel de imagini”, Yasemin ”Dar tu nu mă asculți pe mine”, Savaș ”Ba da te ascult”, Yasemin ”Ce am spus mai înainte?”, Savaș: ” Mi-ai spus că îți lipsesc și eu am de gând să-ți spun acelaș lucru.”.

Bora vine acasă. Nazan îi spune că ea s-a speriat dar că acuma se simte bine. Bora îi spune că a întârziat deoarece a fost să cumpere ceva pentru bebeluș. Nazan îl crede din nou.

Pala ascunde cutia cu bijuterie.

La Baldari toți sunt la micul dejun. Șahnur este supărată că Savaș nu-i spune că liderii din clan vor veni în vizită. Ea îl întreabă și de împușcături dar Savaș îi răspunde că se ocupă el de toate. serialeturcestitv. wordpress. Fidan și Haldun au o discuție despre muncă și școală. Pala intră și spune că nu este rău ca el să lucreaze, Fidan se supără și pleacă din camera. Leyla coboară la micul dejun, Șahnur se arată ”îngrijorată” că nu a mai văzut-o pe Leyla la masă cu ei de câteva zile, o întreabă cum este micul dejun, Leyla spune că este sătulă, îl ia pe Omer, Șahnur se uită mirată, că ce a spus. Pala pleacă înaintea lui Savaș. În timp ce vorbește cu Haldun realizează că a uitat cadoul pentru Ceyda.

Bora îi spune lui Nazan despre munca lui și că a încercat să contacteze un important om de afaceri dar nu a reușit să-l întâlnească.

Pala intră și îi spune lui Savaș că este afară. Șahnur din nou își arată nemulțumirea de cum procedează. serialeturcestitv.wordpress. Savaș îi răspunde că nu au ținut niciun secret față de ea, ci doar a invitat liderii din clan pentru a-i informa și pentru a-l sprijini. Savaș se întâlnește cu Abas Aga și alții lideri din clan și le spune despre divorțul de Cicek. El îi informează despre planul care îl are de gând să-l propună celor din clanul Moran. Ei sunt mulțumiți dar se tem că nu este suficient pentru clanul Moranilor și se tem să nu reînceapă vendeta. Savaș este conștient și el de asta și le spune că urmează să se întâlnească cu liderii din clanul Moran.

Yavuz aude de întâlnirea de la firma Baldar de la spionul său. Reșit înainte de a merge la întâlnirea cu Savaș merge la Yavuz și îl informează că urmează să meargă la Savaș dar el vrea să-l întrebe pe Yavuz dacă este deacord. Yavuz îi spune să meargă și să asculte ce are de spus Savaș.

Yasemin vorbește la telefon cu un coleg despre campania publicitară și Șahnur aude că este vorba de vendetă așa că ea o întreabă pa Yasemin dacă îl susține pe Savaș. Ea vrea să o convingă pe Yasemin să-l împiedice pa Savaș să-și pună în aplicare planul. Yasemin îi răspunde ”Probabil d-stră nu credeți în propiul fiu dar eu am încredere în el și îl voi sprijini întotdeauna, indiferent despre ce este vorba.

Nazan vorbește cu Yasemin și îi cere ajutorul pentru a vedea dacă întradevăr Bora s-a întâlnit cu dl. Melih, un șef mare în domeniul publicității. Yasemin îl sună și află că Bora vrea întradevăr să vorbească cu el. Yasemin îi spune lui Nazan că l-a sunat pentru ea și pentru copil și că ea nu are încredere în Bora și să fie atentă. Nazan îi răspunde că are încredere în el pentru că este soțul ei.

Savaș îl sună pe Bora să se întâlnească. Bora este surprins, la început el crede că Savaș l-a iertat. Savaș îl felicită pentru copil și îi spune că știe despre aventura lui, să-i pună capăt și că dacă o supără pe Nazan va avea de-a face cu el.

Hakan este surprins că o vede pe Pelin. El spune că nu a crezut că ea va mai vorbi cu el vreodată. Pelin îi spune că suntem prieteni de-acuma, Hakan spune că niciodată nu a vrut să o supere. serialeturcestitv wordpress. Pelin spune că este ok, ea nu este supărată. Hakan merge la școală, Cicek este surprinsă să-l vadă, ea crede ca a venit să o ia pe Lara dar Hakan spune că am venit să te văd pe tine. Cicek este încântată. La masă Hakan vede că ea nu mai poartă verigheta și Cicek îi spune că nimeni nu a observat în afară de el acest lucru.

Savaș o sună pe Yasemin care lucrează acasă și îi spune că a fost fixată data divorțului. Yasemin îi spune că ea acuma simte că vor fi o adevărată familie toți patru, cei doi copii și ei. Savaș îi răspunde că acele zile vor veni în curând.

Pala verifică dacă cadoul este acolo unde l-a pus. Bora o ajută pe Nazan să gătească, el primește un mesaj, nu se uită și îi spune lui Nazan că dacă era important atunci cel care a trimis mesajul suna. Nazan îi dă dreptate.

Savaș și Yasemin vorbesc, ea îi spune că Nazan i-a cerut o favoare și că ea nu are încredere în Bora. Savaș nu vrea ca ea să se îngrijoreze în această privință. Yasemin întreabă ”De ce? Doar tu te gândești la toate aceste lucruri.” Savaș îi spune că tu trebuie să te gândești doar la mine.

Yavuz și prietenul său se amuză pe seama lui Savaș că acesta vrea să rezolve treburile cu diplomație. Prietenul întreabă, ce se întâmplă dacă oamenii lui se lasă convinși, Yavuz îi spune că atunci pune în aplicare planul ”B” care îl va forța pe Savaș să facă un pas înapoi.

Nazan îl aude pe Bora vorbind la telefon, el îi spune apoi că este vorba de muncă și că el urăște să dea raportul la cei mai tineri chiar dacă ei sunt șefi.

Fidan găsește cadoul pregătit de Pala, ea crede că este pentru ea dar când primește drept cadou papucii este foarte dezamăgită.

Yasemin îi spune lui Savaș că ea nu mai încape în rochii. Savaș îi spune că vrea o fată sfioasă, Yasemin îi spune că dacă este tot băiat? el spune, ”Nu glumi cu mine”. Savaș îi spune că are azi întâlnire cu cei din clanul Moran. Yasemin este puțin îngrijorată.

Pala se întâlnește cu Ceyda și îi face cadou colierul, drept mulțumire că l-a făcut fericit pe Haldun.

Savaș îl așteaptă pe Pala pentru a merge să se întâlnească cu liderii din clanul Moran. Hakan are intenția să-i spună lui Savaș problema lui dar nu are curaj, Savaș îl întreabă de Pelin, Hakan spune că de fapt nu este vorba despre Pelin, se răsgîndește și îi spune că îi va vorbi mai târziu.

Ceyda vine la Baldari. Kiraz o anunță pe Yasemin care este tot timpul cu gândul la întâlnirea lui Savaș cu cei din clanul Moran. Ceyda povestește cu Fidan despre cât de talentat este Haldun. Fidan vede colierul la gâtul ei și este șocată. Yasemin o întreabă dacă se simte bine, ea spune că este bine doar că pentru o clipă a amețit.

Savaș se întâlnește cu liderii clanului Moran. El le spune că divorțează de Cicek. Unul dintre ei spune că dacă divorțează înseamnă că ea are vreun cusur. Savaș spune că nu e vorba de așa ceva și că el nu va discuta aici de ce divorțează, ci încearcă să oprească reînceperea vărsării de sânge. Savaș le spune că le va plăti cash și le va da pământ pentru a opri reînceperea vărsării de sânge. serialeturcestitv.wordpress. el spune că va constru un spital, va crea locuri de muncă, o școală, pentru copii. Lui Reșit îi place ideea, să aibă o parte din pământul Baldarilor. Pentru ei pământul este foarte important așa că acceptă propunerea. Reșit vine la Yavuz și îi spune că el crede că este o idee bună, el nu mai vrea vărsare de sânge, el spune că noi suntem deacord cu propunerea lui Savaș și îl întreabă dacă și el este deacord. Yavuz spune ok dar evident nu îi place acest lucru.

Eșref merge cu noua echipă de muncitori și ingineri la Van pentru a relua lucrările la fabrică. Șahnur nu este deacord cu propunerea lui Savaș, ea nu vrea să renunțe la nicio bucată de pământ. Nici lui Pala nu i-a plăcut acest lucru. Șahnur spune că nu va permite acest lucru. Ea spune că Savaș visează cu ochii deschiși, spune că ea nu a murit încă și că îl va opri.

Yavuz o cheamă pe Cicek la el. Șahnur intră la Cicek în camera și îi ordonă să renunțe la divorț, Cicek refuză și Șahnur zice că va regreta asta. Savaș o sună pe Cicek și îi spune că vrea să vorbească cu ea, Cicek îi spune că nu poate aștepta că trebuie să plece la fratele ei, Savaș îi spune despre data divorțului iar Cicek îi spune despre discuția avută cu Șahnur, bineînțeles că Savaș se înfurie. El ajunge acasă și țipă la Șahnur. Șahnur îi spune că nu-i pasă câte neveste are, că divorțează sau nu dar ea nu e deacord să dea nicio palmă de pământ.

Savaș îi spune că nu îi cere ei permisiunea și că asta nu e treaba ei. El spune că el este liderul, el va da banii, pământ sau își va da chiar viața, asta este decizia lui.

Yasemin coboară și o întreabă pe Șahnur ce s-a întâmplat, Șahnur este furioasă pe Yasemin că ea l-a pus pe Savaș să facă astfel de lucruri periculoase, că el nu mai gândește cum trebuie din cauza ei și că ea nu își mai recunoaște băiatul.

Cicek vine la Yavuz, traducere serialeleturcestitv wordpress. și acesta îi spune că s-a luat decizia în clan, astfel că după ce divorțează pentru a nu începe vărsarea de sânge pentru ea se va întâmpla ceva mai rău, ea trebuie să se căsătorească cu verișorul ei, asta fiind decizia unchiului lor. Acest lucru se va întâmpla foarte curând după ce va divorța.

După discuția avută cu Șahnur Yasemin merge la ea în camera, este supărată și furioasă în acelaș timp. Leyla îl cheamă pe Savaș.

Yasemin plânge și spune că ea nu mai poate să trăiască acolo nicicum. Savaș merge cu ea la o cafea. Ea îi spune că nu mai vrea să meargă acasă. Savaș o întreabă că unde vrea să meargă, ea îi spune că vrea să meargă la casa lor pe care el a cumpărat-o sau întrun loc unde să nu mai fie atacată și acuzată, că uneori îi este dor de casa ei. Savaș îi spune că ai dreptate și că atunci când tu ești rănită și eu sunt rănit. Yasemin spune dar tu vrei să spui că vom rămâne. Savaș îi spune că motivul pentru care sunt acolo este siguranța lor, a copiilor și faptul că poate să-I supravegheze pe cei din casă. În acest moment intră în cafenea un necunoscut care tine mâna în buzunar. Yasemin îl strigă pe Savaș.


Sursa: http://serialeturcestitv.wordpress.com






Trimiteți un comentariu

 
Top