Dragoste si pedeapsa Episodul 52 VIDEO

DRAGOSTE SI PEDEAPSA EPISODUL 52 VIDEO - DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 52 VIDEO ONLINE


TRADUCERE EPISODUL 52

Yasemin este speriată, ea crede că omul care s-a apropiat de ei vrea să-i facă rău lui Savaș. Savaș încearcă să o liniștească, îi spune să nu se mai sperie așa. traducere serialeturcestitv.wordpress. Yasemin spune”Ai dreptate, noi suntem mereu speriați de oamenii care sunt în jurul nostru”. Ea spune că este în regulă și că se pot întoarce acasă.

Yavuz vrea să pară că el acționează ca și cel mai bun frate, serialeturcestitv.wordpress, el spune că nu poate să facă nimic în legătura cu mariajul ei cu verișorul lor. Cicek spune că știe, că asta îi este soarta. Yavuz îi spune că dacă nu vrea să meargă înapoi la Van și să se căsătorească cu vărul lor trebuie să stea căsătorită cu Savaș.

Yasemin cu Savaș ajung acasă. Savaș :” Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Leyla: ” Nu este vina ta, o să vi-l aduc pe Omer să vă ridice moralul.” Savaș îi spune lui Yasemin să nu uite că ea este o femeie puternică și îi mulțumește că este acolo alături de el. serialeturcestitv.wordpress. Yasemin: ”Eu nu cred, sunt o femeie a cărei stare de spirit se pierde repede. Savaș:”Nimeni nu ar fi putut îndura așa cum o faci tu. Cred că uit câteodată să-ți spun că prezența ta,vocea ta, respirația ta, zâmbetul tău, totul îmi dau o așa mare putere. Te iubesc mult. Eu asta am vrut să-ți spun până mama ta îl aduce pe Omer”. Yasemin:” Și eu te iubesc chiar foarte mult”

Savaș și Pala discută, Pala crede că este o greșeală că Savaș vrea să le dea pământ Moranilor, că doar noi nu ne temem de ei. Savaș spune că dacă îi era frică de ei îi lua pe Yasemin și Omer și pleca în altă țară dar el face asta spre binele tuturor, pentru viitorul ambelor clanuri. Pala nu este sigur că oamenii vor aprecia bunele lui intenții. Savaș este mai mult interesat dacă Pala înțelege ce face. Pala răspunde ”Da dar el nu este sigur de alegerea făcută”. Savaș spune că el nu vrea să-l rănească nici pe el nici pe Șahnur.

Yasemin îi spune lui Leyla că ea nu este obligată dacă nu simte să vorbească cu nimeni și asta nu va fi considerată lipsă de respect.

Fidan îi spune lui Savaș că masa este gata. Pala o întreabă despre Șahnur și află că ea nu a coborât toată ziua. Savaș vine sus și o cheamă pe Leyla la masă dar ea nu vrea să mănânce. Yasemin spune că nici ea nu vrea să mănânce. Savaș spune ”Aici este casa mea și tu ești soția mea. Vreau să vii să cobori la masă pentru mine, te rog.

Hakan conduce și ascultă un cântec romantic. Oprește mașina și o sună pe Cicek. El spune: ”Nu știu ce să spun și nici nu știu de fapt de ce te-am sunat acuma dar am vrut să îți aud doar vocea. El spune că nu știe dacă e greu pentru ea dar ar vrea să se întâlnească. Cicek spune: ”Tu nu ști nimic despre mine. Eu nu sunt o persoană normală, eu nu pot să fac ce vreau ca și ceilalți oameni. Apoi ea își cere scuze și spune că este puțin supărată. Hakan spune că îi acceptă scuzele dacă zâmbește. Apoi îi spune: ”În curând tu o să fii liberă”. Cicek spune: ”Trebuie să închid telefonul acum.

Yavuz se întâlnește cu prietenul lui pe care se pare că îl are din închisoare. Îi spune că sunt pregătite drogurile. Acesta se oferă să-l ajute pe Yavuz care se enervează și jură încă odată că Savaș o să-i plătească pentru piciorul lui.

Șahnur încearcă să-l convingă pe Abbas Aga, că decizia de a da pământ este greșită. Ea crede că ideea de a da pământ este a lui Yasemin și ea o critică lui Fidan. Ceyda se uită la pozele făcute și îi trimite un mesaj lui Pala și îi spune că are mâine seară o surpriză pentru el iar Pala îi scrie înapoi. Vine Fidan și îi spune doar noapte bună.

Savaș o întreabă pe Yasemin de ce nu doarme și ea îl întreabă de unde ai știut că nu dorm. Savaș îi răspunde am știut din cauza respirației tale.. ea spune ”voi bea puțin lapte”, Savaș spune: ”Vom bea SALEP-(băutură cu lapte) și ei pleacă afară la miezul nopții să bea salep. Băiatul îi întreabă dacă mai vor o cană, Savaș spune da.

Savaș: Poate o să dormi mai bine când ne întoarcem.

Yasemin: Mă simt bine. Aș putea sta aici toată noaptea. Apropo, cum am venit aici fără gărzi?

- Savaș “Cine spune că nu sunt în jur”

- Yasmin: “Unde sunt ei”?

- Savaș: “Le-am spus, asiguraţi-vă că ne vedeți, dar noi să nu vă vedem Fata mea se sperie, desigur, nu le- am spus ultima parte..”

- Yasemin: “Eşti nebun “

- Savaș: “Eu nu neg”

- Yasemin: “Nu am mai fost niciodată aici “

- Savaș: Obișnuiam să vin aici cu foarte multe fete……”

- Yasemin: “Ai grijă gărzile tale nu vor fi capabile să te apere”.

- Savaș “. Ce pot sa spun, ai dreptate. Da obișnuiam mult să visez că vin aici să privesc marea. Niciodată nu mi-a trecut prin cap că ar putea deveni realitate.”

- Yasemin: “Să ne întoarcem în camera noastră”?

- Savaș : “Sigur, dar crezi ca vei fi capabilă să dormi”?

- Yasemin: “Eu nu cred acest lucru”…….

- Yasemin: “Bună dimineaţa”.

- Savaș: “Bună dimineaţa, scumpă.Tu dormi,eu trebuie să plec.”

- Yasemin: “Mai stai puțin.”

- Savaș: “Atunci nu voi putea să te las niciodată.”

Bora pleacă la muncă și amica lui îl așteaptă afară pentru că Bora a încetat să o mai sune. Bora o obligă să urce în mașină că acolo nu pot vorbi și îi va explica totul.

Savaș primește telefon de la Eșref care îi spune despre afacerile cu droguri ale lui Yavuz. Hakan tocmai intră și Savaș îi comunică noutățile. Ei vor să anunțe poliția să fie serialeturcestitv.wordpress prins în flagrant Yavuz. Lui Savaș îi este teamă ca Yavuz să nu-i întindă și lui o capcană. Hakan și Savaș vorbesc deasemenea și despre Cicek. Savaș spune că nu înțelege cum Cicek nu își dă seama ce drac este Yavuz, serialeturcestitv.wordpress și Hakan spune deoarece Cicek este o persoană bună ea nu poate înțelege că el este un diavol.

Fidan este supărată și își varsă furia pe fetele de la bucătărie, varsă iaurtul și de ciudă că și-a murdărit papucii, îi aruncă la gunoi.

Șahnur îi cere lui Ismail să –l găsească pe Ramazan un cioban din Van pentru a vorbi cu el, Ismail îi spune că îi comunică el dar Șahnur zice că ea va vorbi personal cu el. Bora îi explică prietenei lui că motivul pentru care a încetat să o mai sune este Savaș deoarece a descoperit că ei sunt împreună și i-a spus că o să-l omoare. Femeia zice să meargă să spună la poliție dar Bora zice că este periculos. Îi spune că trebuie să stea separați pentru o vreme și pentru a o înbuna îi propune să meargă amândoi într-o scurtă vacanță.

Ceyda îi spune lui Yasemin că agenția are probleme economice, ele au pierdut afacerea cu Yavuz care le aducea sume mari de bani iar acuma afacerea ce o au cu Savaș le costă o mulțime de bani.. Yasemin spune că nu este vorba de profit ci de faptul că fac o faptă bună.Ceyda îi spune că probabil Yasemin nu are nevoie de bani dar ea are nevoie să câștige bani pentru a trăi. Pala o sună pe Ceyda și stabilesc o întâlnire pentru seara.

Ismail îl sună pe Yavuz și îi spune că Șahnur l-a pus să-l caute pe Ramazan să vorbească cu el. Yavuz este foarte curios ce vrea ea să vorbească cu el, îi spune prietenului său că acela este un om dificil. Șahnur îl sună pe Ramazan, serialeturcestitv.wordpress și îi cere să-i întrebe pe toți ce părere au despre ce vrea să facă Savaș cu pământul și oarecum să-i determine să nu dea pământul.. Șahnur o acuză pe Cicek, că va regreta dacă va divorța. Cicek îi spune că nu este așa de proastă încât să nu se gândească în primul rând la binele ei înainte de toate. Șahnur o întreabă dacă ea și-a schimbat decizia în ce privește divorțul.

Savaș ajunge acasă.

- Yasemin: “Bine ai venit dragă, te-am văzut de la etaj venind.”

- Savas: “Bună, nu este nimeni prin jur”?

- Yasemin: “Da, ai dreptate toți sunt în camerele lor.”

- Savas: “S-a întâmplat ceva neplăcut”?

Yasemin: “Nu mai mult decât de obicei”

- Savas: ” Bine, atunci nimeni nu va fi rănit de liniște”

- Yasemin: “Ce faci”?

- Savas: “Te-am săruta vreodată în acest loc”?

- Yasemin: “Tu ești chiar nebun.”

- Savas: “Asta este ce spun și eu, nimeni nu spune altfel.”

Pala și Ceyda iau cina. Pala este surprins să o vadă întrun asemenea loc unde se bea raki și nu cocteil. Ceyda spune că toți cred că ea este o femeie puternică dar de fapt ea este foarte fragilă și că și-ar dori în viața ei pe cineva în care să aibă încredere. Pala se bucură să audă că ea este singură. Bora și Nazan sunt acasă, Bora crede că și-a uitat telefonul în mașină, merge să-l caute. Între timp îi sună telefonul care de fapt era căzut și răspunde Nazan.Cel de la telefon este de la hotelul la care Bora a făcut rezervare pentru el și prietena lui, vrea să se asigure dacă mai este valabilă rezervarea Nazan crede că el vrea să-i facă o surpriză. Când Bora se întoarce el întreabă dacă cumva a sunat cineva și ea spune că nu pentru a nu strica surpriza lui Bora pentru ea. Pala și Ceyda pleacă, ea spune că îi este puțin frig așa că Pala îi dă jacheta lui.

Savaș îi spune lui Pala că vrea să vorbească cu el despre Yavuz dar Ismail aude așa că ascultă la ușă. Bora îi spune lui Nazan despre faptul că el este foarte ocupat. Nazan îi spune că ce bine ar fi ca ei să-și ia o mică vacanță dar Bora spune iarăși că este foarte ocupat ea încă crede că el vrea să-i facă o surpriză așa că nu spune nimic despre telefonul primit de la hotel. serialeturcestitv.wordpress. Ismail aude despre planul lui Savaș de a fi prins Yavuz cu drogurile. Cicek vine să vorbească cu Savaș dar ajunge exact când el vroia să plece.Savaș îi spune că se apropie ziua divorțului și el este preocupat în primul rând de siguranța ei. El îi spune că poate să stea în continuare acolo sau să înceapă o viață nouă, indiferent de decizie el o va sprijini. Cicek îi spune că ea nu a avut niciodată o viață așa că ce înseamnă să înceapă una nouă. Savaș îi spune că are nevoie de timp și răbdare pentru a lăsa în urmă ce a fost până acuma. Ea spune că nu este așa ușor dar cumva în această casă totul pare ușor. Savaș spune că este nedreaptă iar ea spune ”Lasă-mă măcar odată să fiu nedreaptă.”

Ismail îi spune lui Yavuz despre faptul că Savaș a aflat de transportul de droguri și că va anunța poliția, așa că Yavuz anulează imediat totul. Ceyda îl sună pe Pala și îi spune că s-a gândit la el noaptea trecută, el spune că se simte ca un adolescent de 18 ani, lucru care o încântă pe Ceyda.

Savaș pleacă cu Yasemin.

-Yasemin: “Nu ai de gând să-mi spui ce s-a întâmplat”?

- Savas: “Din cauza lui Cicek, m-a deranjat modul în care ea a vorbit. Ca și cum eu aș fi vinovat de ce i s-a întâmplat ei.”

- Yasemin: “Asta e ceea ce a spus ea?”

- Savas: “Câteodată mă întreb dacă o persoană poate fi așa oarbă. Cine știe cum se joacă Yavuz cu mintea ei.

Yasemin: “Yavuz se joacă cu mintea ei și poate pentru că e fratele ei dar pe de altă parte ești tu, datorită ție ea a devenit profesoară, datorită suportului tău. Cum poate ea să uite lucrurile astea, cred că este slabă.

Yavuz o oprește pe Ceyda pe stradă, o cheamă la el în mașină. Cicek îl sună pe Hakan și îi spune că îi pare rău că a vorbit urât, serialeturcestitv.wordpress cu el ea spune că în aceea casă totul este complicat, că ea a trăit în aceea casă ca și într-o închisoare și că simte că respiră când este lângă el. Nazan o aude ce vorbește.

Șahnur se plânge lui Nazan că Savaș dă pământul dușmanilor lor. Ea îi spune să vorbească cu Savaș să nu dea pământul lor și al copiilor. Yavuz vrea să o folosească pe Ceyda. Ea spune că nu vrea să fie implicată în astfel de treburi unde este vorba de arme, de clanuri. Yavuz spune că îi pare rău dar el vrea să vorbească despre altceva, el vrea compensație pentru contractul nefinalizat. Eșref îl sună pe Savaș și îi spune că oamenii nu vor să părăsească pământul. serialeturcestitv.wordpress Reșit vine la Yavuz și îi spune și lui că oamenii nu dau pămîntul cu toate că Savaș așa a promis. Yavuz spune că el nu este surprins și că el nu are încredere în Savaș. Reșit Aga este derutat. Yavuz îi sugerează să vorbească cu Savaș și să-i ceară o explicație.Deasemenea el adaugă că sora lui nu poate divorța din cauza cutumei.

Savaș îi spune lui Pala că el se va întîlni cu Abbas Aga dar prima dată se va întâlni cu Reșit Aga. El spune că decizia lui este luată și nu este cale de întoarcere. Pala spune că probabil Reșit Aga crede că el s-a răsgândit

Ceyda îi spune lui Yasemin că s-a întâlnit cu Yavuz și că acesta cere compensație, ea spune hai să-i terminăm treaba iar Yasemin spune, niciodată, niciodată.

Reșit îl așteaptă pe Savaș, el îi spune, ai venit singur, la care Savaș spune doar suntem prieteni, nu avem nevoie de gărzi.. El îi spune că decizia lui este finală, îi va da pământul. Reșit spune, chiar dacă oamenii tăi nu te ascultă? Savaș spune ”Pământul acela este al tău, voi vorbi cu oamnenii mei. Reșit spune că ei vor aștepta.Savaș spune, desigur trebuie să așteptați, asta nu este o treabă ușoară. Savaș spune că el poate să-i pună câte întrebări dorește dar nu poate să-i țină socoteala.

Fidan îi povestește lui Nazan că Pala se vede cu o altă femeie. Nazan spune că este imposibil, ”Unchiul meu nu poate să facă așa ceva”. Fidan îi spune să nu zică nimănui ce i-a povestit. traducere serialeturcestitv.wordpress Fidan nu știe ce să facă, să discute cu el, să divorțeze după atâta timp, ce să facă? Savaș îi spune lui Pala că e posibil că Yavuz i-a spus lui Reșit ce să spună. Pala nu înțelege de ce oamenii din Van se opun. Savaș spune că este evident că cine i-a provocat pe oameni să nu plece de pe pământ(indirect face aluzie la Șahnur.

Șahnur spune că îi este dor de Omer chiar și acuma cu toate că el locuiește în aceiași casă. Leyla spune că i-a înduretrat pe toți și apoi ea așteaptă afecțiune și atenție dar într-o bună zi toți vor pleca și ea va rămâne singură în această casă. traducere serialeturcestitv.wordpress Șahnur îi spune că o doamnă Baldar, soție de Agă nu va rămâne niciodată singură. Intră Fidan și Nazan, Șahnur o întreabă de ce a plâns dar Fidan neagă. Șahnur aude că vine la ei Abbas Aga dar ea spune că nu l-a invitat. traducere serialeturcestitv.wordpress Yasemin este cu Pelin, ea îi spune despre compensația pe care o vrea Yavuz și că ea nu vrea ca Savaș să audă despre treaba asta acuma. Ea îi spune lui Pelin că este bucuroasă că se apropie ziua divorțului. Pelin spune ”Deci în sfârșit se întâmplă, Savaș își câștigă libertatea desigur și Cicek

Hakan este informat la telefon că în camionele lui Yavuz nu au fost găsite droguri. Nazan îi spune lui Savaș ce i-a spus Șahnur în legătură cu pământul, ei se distrează. Savaș o întreabă cum este și ea îi spune că totul este în regulă. traducere serialeturcestitv.wordpress Nazan întreabă despre data divorțului, Savaș îi spune că va fi în curând dar că este îngrijorat din cauza lui Cicek, că ea este încă influențată de Yavuz. Nazan îi spune că a auzit-o vorbind la telefon și că ea are pe cineva special în viața ei. Savaș îi spune să nu mai povestească nimănui asta despre Cicek. Hakan ajunge la Savaș pentru a-i spune că în camioanele lui Yavuz nu au fost găsite droguri. Acum ei cred că cineva din casă i-a spus lui Yavuz dar cine. Savaș se gândește că ar putea fi Cicek.

Șahnur întreabă de ce a fost chemat Abbas Aga iar Pala îi spune că din cauză că oamenii nu părăsesc pământul și asta nu are nimic de-a face cu tine. traducere serialeturcestitv.wordpress Abbas Aga este derutat, el nu știe de unde le-a venit oamenilor ideea să nu părăsească pământul.Savaș îi spune uitându-se la Șahnur că probabil au fost influențați de cineva. El îi spune lui Abbas să vorbească cu oamenii și să le explice imaginea de ansamblu, că va face cursuri pentru ca ei să învețe profesie și ei vor lucra chiar înainte de a se deschide fabrica. traducere serialeturcestitv.wordpress Apoi adaugă ”Vei vedea mamă că nimeni nu va spune că Baldar Aga nu este om de cuvânt.” Șahnur :”Nimeni nu ar îndrăzni să spună asta.”

Yavuz este îngrijorat că nu a putut livra drogurile și cei la care trebuia să le livreze se vor înfuria, așa că el este și mai furios pe Savaș. Yasemin verifică situația conturilor. Intră Savaș, ea îi spune că lucrează și îl întreabă cum a mers întâlnirea cu Abbas Aga.Savaș o întreabă dacă este vreo problemă la agenție iar ea spune că nu este nicio problemă. Savaș vorbește cu Cicek și îi spune că nu vrea să mai aibă probleme până la divorț. Cicek spune că ea nu-i face probleme. Savaș îi spune că doar se gândește la ea și o roagă să fie atentă cu cine se întâlnește, să nu se mai vadă câteva zile, până la divorț și că orice se vorbește în casă trebuie să rămână în casă. traducere serialeturcestitv.wordpress Cicek spune ”Tu auzi ce spui?”Că ea nu știe despre ce vorbește el. Savaș îi spune că nu o acuză ci o atenționează doar și să nu se supere. Cicek urcă, Yasemin o oprește. Cicek se înfurie că ce se amestecă toți în treburile ei. Yasemin îi spune să se oprească în a mai vorbi așa. traducere serialeturcestitv.wordpress Cicek spune”Eu sunt încă doamna acestei case, eu încă nu am divorțat de Savaș. Yasemin.”Stai un minut ce vrei să spui că tu încă nu ai divorțat de el” Cicek: ”Înseamnă că nu poți să îmi vorbești mie așa. Nu mă mai presați atâta amândoi. Cu cine mă văd? Presupun că el nu se amestecă așa de mult în viața ta.”

Yasemin îi spune lui Savaș, că vrea să stea pentru câteva zile la Pelin, îi spune că poate să trimită gărzi, ce vrea el dar vrea să fie singură pentru câteva zile. traducere serialeturcestitv.wordpress Ea pleacă, Leyla îi transmite salutări lui Pelin, Savaș îi spune să îl sune când ajunge acolo. Ismail îi comunică lui Yavuz mutarea lui Yasemin și faptul că Savaș urmează să se întâlnească cu Reșit aga.

Yasemin îi povestește lui Pelin despre discuția avută cu Cicek.că aceasta i-a spus că Savaș o verifică pe ea mai mult decât pe Yasemin. Ea spune că este așa supărată că a avut o viață mizerabilă și că oamenii cu așa o viață de obicei sunt periculoși.

Savaș vine la întâlnirea cu Reșit. Yasemin îl sună, el nu răspunde așa că își face griji.



Sursa: http://serialeturcestitv.wordpress.com



Trimiteți un comentariu

 
Top