Dragoste si pedeapsa Episodul 54 VIDEO
DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 54 VIDEO - ASK VE CEZA EP 54 VIDEO ONLINE
TRADUCERE EPISODUL 54
Dragoste si pedeapsa ep 54 online subtitrat in romana

Şahnur vorbeşte cu soţul ei decedat şi îi spune că în curând va merge alături de el.

Ismail spune că nu ştie cine l-a ucis pe Reşit, Savaş îl loveşte, el spune că doar a ascuns arma şi l-a înştiinţat pe Yavuz că Savaş vrea să anunţe poliţia în legătură cu transportul drogurilor. Ismail îl roagă pe Savaş să nu îl omoare iar Savaş îi spune că are nevoie de el viu pentru a depune mărturie.

Yasemin vine în bucătărie ÅŸi spune că Omer ÅŸi-a schimbat obiceiul, se trezeÅŸte în mijlocul nopÅ£ii pentru a mânca. Åžahnur îi spune că “tu eÅŸti mai curajoasă chiar ÅŸi decât mine “, îi mulÅ£umeÅŸte că l-a salvat pe SavaÅŸ.

Yasemin întreabă ce s-a întâmplat la doctor iar Şahnur spune că este bine.

Yavuz îi cere omului său să îl găsească pe o persoană pe nume Burhan. Prietenul lui vine ÅŸi spune că SavaÅŸ a fost deci eliberat iar Yavuz îi spune că Ismail a fugit ÅŸi că SavaÅŸ a fost eliberat fiind ajutat de Yasemin. serialeturceÅŸti.wordpress.com. El apoi vorbeÅŸte singur ÅŸi spune “Ce la naiba ai făcut să meriÅ£i o aÅŸa femeie, ea a vorbit cu mine (de pe telefonul lui Ismail) a spus- “sunt eu Yasemin”-este ca ÅŸi cum acum îi văd faÅ£a acum ÅŸi îi spun numele. “De ce eÅŸti cu acest om lipsit de valoare.” Åži prietenul lui zice: “Yavuz este greÅŸit ce faci aÅŸa o să pierzi o să faci o greÅŸeală dacă acÅ£ionezi în acest fel.”

Yasemin ÅŸi SavaÅŸ sunt în camera lor, Yasemin plânge SavaÅŸ spune “Nu Å£i-am zis că aceÅŸti ochi nu e voie să arate aÅŸa. Ce s-a întâmplat? Ce Å£i s-a întâmplat Å£ie.” Yasemin: “Am crezut că o să mor când te-am văzut în spatele gratiilor.” serialeturceÅŸti.wordpress.com SavaÅŸ: “ Nu mai plânge, s-a terminat, sunt aici” Yasemin: “O să-mi treacă într-o clipă” SavaÅŸ:”Atunci e în regulă”

Doamnele vorbesc ele spun că pentru o perioadă Savaş i-a trimis pe Berfin şi Baran la Van pentru a fi departe de aceste evenimente. serialeturceşti.wordpress.com Apoi ele menţionează că speră să-i vadă pe copii crescând, Şahnur devine tristă, se gândeşte la boala ei. Apoi ea îi sppune lui Fidan că trebuie să facă o cină mare în această seară, ca şi o familie şi să aibă orez cu miel. Fidan îşi aminteşte de analizele ei , o întreabă cum este şi zice că este bine.

Acum primul suspect este Yavuz deoarece se pare că Ismail va vorbi. Din această cauză Yavuz l-a căutat pe Burhan, un băiat sărac, acesta când vine spune că sora lui este bolnavă Yavuz zice vom vorbi despre asta dar prima dată vreau să îţi spun altceva, ca acesta să ia asupra lui uciderea lui Reşit contra unei sume de bani.

SavaÅŸ ÅŸi Pala o conduc pe Yasemin la serviciu pemntru a-i asigura protecÅ£ia. Ei vorbesc despre ce s-a întâmplat în ultimele zile. Acolo se întâlnesc cu Ceyda care îi spune lui Pala de ce nu a sunat-o ÅŸi el spune “Scuză-mă?!”. serialeturceÅŸti.wordpress.com Ea îi răspunde “Nu m-ai sunat” iar apoi continuă, “am vrut să spun nu m-ai sunat pentru campania promoÅ£ională ÅŸi logo-ul acesteia.” El urcă în maÅŸină ÅŸi spune serialeturceÅŸti.wordpress.com că o va suna mai târziu. SavaÅŸ îl întreabă pe Pala dacă este bine după discuÅ£ia cu Ceyda, el spune că da ÅŸi că are în minte alte treburi.

Pelin alergă şi are impresia că îl vede pe Hakan, realizează că nu este el şi apoi o sună pe Yasemin şi îi spune că are impresia că peste tot îl vede pe Hakan.

Yasemin o cheamă pe Pelin la o cafea. Ceyda îi aduce o notă de la avocatul lui Yavuz. Ceyda este nemulţumită că Yasemin nu se uită să vadă ce scrie spune că trebuie să plătească într-o săptămâna altfel o să aibă proces şi ea îi răspunde că nu are timp pentru astfel de treburi nu vrea să se uite ce conţine, îi spune că au un nou client şi îi dă dosarul lui Ceyda să arunce o privire.

Yavuz îi spune băiatului că el va avea grije de întreaga lui familie dacă el va lua vina crimei asupra lui şi băiatul având nevoie de bani acceptă. serialeturceşti.wordpress.com Prietenul lui Burhan când pleacă îl întreabă că ce a vrut Yavuz şi că speră că nu este ceva periculos, el nu răspunde.

Ismail este dus la poliţie să dea declaraţie.

Hakan este bucuros că îl revede pe Savaş. Savaş îi spune că l-au prins pe Ismail şi el va depune mărturie că totul a fost pus la cale de Yavuz. Hakan îl felicită. Savaş îi spune că vrea să se căsătorească cu Yasemin dar vrea prima dată să termine cu Yavuz. Hakan spune că Cicek nu este la şcoală, ştie acest lucru de la Lara. serialeturceşti.wordpress.com Savaş îi spune că ea s-a mutat cu fratele ei şi că acuma este la Van. El mai adaugă că crede că ea se vede cu cineva şi că speră că este vorba despre o persoană de treabă şi la locul ei. Hakan nu-i spune că el se vede cu Cicek.

Pelin este la cafea cu Yasemin şi îi spune că probabil are nevoie să plece într-o călătorie, Yasemin îi spune că nu ar fi bine şi că în curând îl va uita pe Hakan, nu îţi fie frică, tu eşti puternică. Pelin o întreabă dacă au stabilit ceva în legătură cu nunta, Yasemin îi spune că încă nu au vorbit despre asta.

Ceyda este sfioasă cu Pala şi îi spune că a fost aşa frumos că a putut să-l vadă de dimineaţă. Pala îi spune că nu-i obişnuit cu astfel de lucruri şi ea îi răspunde că ce el crede că ea este obişnuită? Pala îi promite apoi că o va suna.

Nazan ajunge acasă, începe să plângă, nu le spune lui Şahnur şi Fidan ce a făcut Bora, ea spune că plânge aşa mereu din cauza sarcinii. Şahnur are o mică discuţie cu Nazan. Ea încearcă să o înveţe ce trebuie să facă o soţie de Agă, cum să lucreze cu hârtiile şi cum funcţionează toate treburile, Nazan este puţin confuză de ce îi spune astfel de lucruri şi Şahnur îi spune că este timpul ca ea să înveţe bine aceste treburi. serialeturceşti.wordpress.com După ce dă declaraţia la poliţie Ismail fuge şi oamenii lui Savaş îi pierd urma el urcând întrun taxi. Şahnur simte că Fidan are ceva, ea o întreabă pe Nazan dacă ştie dar Nazan nu-i spune nimic apoi Şahnur leşină.

Savaş are şedinţă cu conducerea firmei şi spune că nu s-a schimbat nimic în planurile lor. Savaş află de la oamenii lui că Ismail a fugit. serialeturceşti.wordpress.com Apoi îl sună avocatul şi îi spune că un băiat pe nume Burhan a luat crima asupra lui şi s-a predat poliţiei. Şahnur este cu doctorul şi le spune celorlalţi că vrea singură să vorbească cu el. Îi spune acestuia să nu zică nimănui din familie despre boala ei. Yasemin ajunge şi află despre Ismail, ea întreabă ce se va întâmpla acum.

Savaş spune că ei trebuie să îl găsească primii pe Ismail pentru a depune mărturie. Yasemin este îngrijorată că nu pot scăpa de Yavuz. serialeturceşti.wordpress.com Savaş îi spune că Yavuz acţionează în grabă şi precis va face greşeli. Savaş crede că dacă Yavuz îl va găsi primul pe Ismail îl va ucide. Savaş îşi aminteşte brusc că Ismail are ceva neamuri la Istanbul şi că probabil el se ascunde acolo. Nazan vrea să afle de la doctor ce este cu mama ei. Acesta spune că din cauza oboselii. Savaş primeşte telefon de la Nazan care îi spune că Şahnur nu se simte bine.. serialeturceşti.wordpress.com Vine Savaş cu Yasemin la Şahnur care spune că ea se simte bine şi ca să le dovedească lucrul acesta se ridică imediat din pat. Yavuz primeşte telefon şi află că Ismail a fugit. El ordonă oamenilor lui să îl prindă. Prietenul îi spune că va veni poliţia să îi ia declaraţie dar Yavuz nu se teme, el spune că nu au dovezi împotriva lui.

Pala o întreabă din nou pe Fidan ce are, ea zice că nimic, totul este Ok. Pala îi zice că nu ÅŸtie de ce are impresia că mereu bolboroseÅŸte ceva. Ea spune “Eu ÅŸtiu despre cealaltă femeie” , că nu mai vede că în viitor ei să mai fie împreună, că va lua copiii când se va termina ÅŸcoala ÅŸi va pleca.

SavaÅŸ este pe terasă, vine ÅŸi Yasemin. Yasemin:”Ce faci aici?”. SavaÅŸ: “Am ieÅŸit să iau niÅŸte aer”. Yasemin:”M-am îngrijorat pentru tine”. SavaÅŸ: “ÃŽmi place când te îngrijorezi pentru mine”. Yasemin: “EÅŸti îngrijorat din cauza lui Ismail?” SavaÅŸ: “ Nu mă gândeam la tine”. Yasemin:”La mine?!” SavaÅŸ: “Desigur am obosit să fiu singur, vreau să mă căsătoresc.” Yasemin: “Am crezut că această conversaÅ£ie nu va mai avea loc.” SavaÅŸ:”Este în mintea mea, tot timpul mă gândesc la asta”.

*Nazan ajunge acasă, Bora intră cu forţa în casă. Ea îi spune să plece, el nu vrea, spune că trebuie să vorbească. Leyla merge la Şahnur să vadă dacă se simte bine, ea băînuie că ceva se întâmplă cu Şahnur. Bora spune că datorită copilului ei trebuie să rămână împreună. El spune că amândoi am făcut greşeli. Nazan spune că ea nu a făcut nicio greşeală şi că tot ce el a vrut au fost banii ei. El este obraznic în continuare şi spune că este gata să uite şi să ierte. Îi spune că ea niciodată nu l-a susţinut şi apărat în faţa familiei ei. serialeturceşti.wordpress.com

Leyla:” Am văzut lumină eram îngrijorată dacă eÅŸti bine.” Åžahnur: “ Sunt bine Leyla, mulÅ£umesc”. Leyla: “ Te rog nu te deranja.” Åžahnur:”Ia loc, nu am apucat să îţi mulÅ£umesc”. Leyla:” Ce am făcut?”Åžahnur:” După o vârstă trăieÅŸti doar pentru copiii tăi, nu-I aÅŸa?” Leyla:” Desigur, fericirea vine de la copii, dacă aceÅŸtia sunt bine suntem fericiÅ£i.” Åžahnur: “Dacă sunt în închisoare suntem acolo cu ei.” Leyla:”Dacă pierdem unul, inima noastră este în pământ, acolo cu ei.” Åžahnur:”Åži tu Å£i-ai pierdut un copil.” Leyla:”Fiica mea mai mare. Odihnească-se în pace.” Åžahnur:”Te înÅ£eleg că ai în inimă aceiaÅŸi durere ca ÅŸi mine. Leyla:” Niciodată nu dispare.” Åžahnur:”Nazan este o altă problemă pentru mine. serialeturceÅŸti.wordpress.com Dacă aÅŸ ÅŸtii că este fericită cu căsnicia ei. Cum vor fi capabili să crească copilul din salariu. Sunt în stare să uit ÅŸi să iert ce s-a întâmplat.” Åžahnur.”Oamenii ascund de mine problemele lor pentru că se tem.” Leyla:” Voi pleca acum.” Åžahnur:”Doamnă Leyla, dacă poÅ£i să spui ce ai în inimă este ca ÅŸi o uÅŸurare. Te eliberezi ca ÅŸi o pasăre care zboară.”Leyla:”Este adevărat, nu Å£ineÅ£i problemele în d-stră doamnă Åžahnur, trebuie să le spui celor pe care îi iubeÅŸti.”

Yasemin:”Sunt curioasă ce a făcut mama în cameră la doamna Åžahnur.” SavaÅŸ:”Probabil ÅŸi-a făcut griji pentru mama, a vrut să verifice.”Yasemin:”Indiferent ce este, este o situaÅ£ie ciudată între mama ta ÅŸi mine.” SavaÅŸ:” Te-a duÅŸmănit mult.” Yasemin:”Tu desigur ai fost capabil să vezi asta. Ele au fost în stare să se mănânce una pe alta pentru Omer. Te rog mă ajuÅ£i să-l deschid? Acum situaÅ£ia este bună că ele se înÅ£eleg.De ce taci? SavaÅŸ:”Sunt distras.”

Bora îi spune că el nu vrea să o părăsească, Nazan îi spune că cheamă poliţia dacă nu pleacă. Bora o bruschează, ea cade, el se perie cheamă ambulanţa şi apoi pleacă.

Nazan îl sună pe SavaÅŸ ÅŸi îi spune că ea nu se simte bine ÅŸi că este la spital. SavaÅŸ spune “Mă întreb unde este prostul de Bora. serialeturceÅŸti.wordpress.com SavaÅŸ îi spune lui Fidan că Nazan nu se simte bine, acelaÅŸi lucru i-l spune ÅŸi Fidan lui Åžahnur dar să nu îşi facă griji că SavaÅŸ s-a dus după Nazan. Nazan spune că se pare că nu a păţit nimic copilul ÅŸi că ea are nevoie să se odihnească. SavaÅŸ pleacă. Yasemin vede faÅ£a lui SavaÅŸ, îşi dă seama că merge după Bora ÅŸi îi spune să nu facă cumva vreo nebunie în ceea ce -l priveÅŸte pe Bora. El îi rîspunde “ Nu îţi fie frică, nu o să fac nimic care te-ar putea supăra. “

Bora îi spune femeii să nu-l sune că este în pericol şi ea nu îl crede.

Nazan îi spune lui Åžahnur că ei i-a fost frică ÅŸi că a avut dreptate în ceea ce-l priveÅŸte pe Bora, ea a continuat să stea cu el dar acesta a fost foarte crud cu ea. Bora este găsit de SavaÅŸ, el îl întreabă “Te duci undeva?” ÅŸi apoi îi spune porneÅŸte maÅŸina ÅŸi hai să mergem. Yasemin îi aduce ceai lui Nazan.

După ce îl bate pe Bora Savaş îi spune să părăsească oraşul şi să nu se mai întoarcă niciodată pentru că îl va ucide cu siguranţă dacă îl va mai vedea. serialeturceşti.wordpress.com Îi cere să lase cheile maşinii. Nazan întreabă ce va face ea acum iar Fidan îi spune că vei trăi pentru tine şi copiii tăi. Nazan spune că i-a fost atât de ruşine că nu a putut spune nimănui problema ei, Fidan îi răspunde că lor trebuie să le fie ruşine, că este vina bărbaţilor.

Yavuz joacă table cu prietenul său, nu se poate concentra şi pierde, se enervează şi prietenul îi spune că trebuie să se concentreze în fiecare moment şi fiecare aspect al vieţii că altfel este în pericol.

Yasemin îl sună pe Savaş şi el spune că este ok. El îi spune că l-a găsit pe Bora şi că nu a făcut nimic ca să o supere pe ea, să nu îi fie frică. Ismail este prins şi încă nu rezultă de oamenii cui este prins.

Åžahnur află că Burhan a luat vina uciderii lui ReÅŸit asupra lui. Ea este supărată că nimeni nu îi spune nimic, serialeturceÅŸti.wordpress.com Yasemin îi spune că din cauză că a fost bolnavă nu au vrut să-ÅŸi facă griji. Yasemin îi spune că dacă ar putea ele afla ceva despre familia acestui băiat. Ismail îşi dă seama că a fost prins de oamenii lui SavaÅŸ. Acesta vine ÅŸi îi spune “Vezi nu ai putut fugi prea departe.

Ismail spune că Yavuz o să-l ucidă când va depune mărturie. SavaÅŸ îi spune că tu crezi că el oricum te va ierta? SavaÅŸ îi spune că el va depune mărturie ÅŸi va declara că el i-a luat arma ÅŸi i-a ascuns-o că aÅŸa i-a cerut Yavuz. Ismail îi spune când tocmai SavaÅŸ pleacă despre omul ucis în faÅ£a lui pe care Yavuz l-a considerat trădător.. SavaÅŸ se întoarce ÅŸi îl întreabă “Ai văzut tu că l-a ucis?”Ismail spune “Da l-am văzut”

Şahnur se interesează despre Burhan şi de ce l-ar fi ucis el pe Reşit şi astfel află că acesta are o soră bolnavă şi el avea nevoie de bani.

Yasemin îl sună pe Savaş şi îi spune că are veşti bune să-i dea şi că îl aşteaptă să vină. Savaş îi spune că şi el are noutăţi, că Ismail l-a văzut pe Yavuz cum a ucis pe cineva.

Yasemin îi spune că omul a luat crima asupra lui deoarece are o soră bolnavă ÅŸi pentru a o salva. SavaÅŸ o întreabă cum a aflat asta iar Yasemin îi spune “ÃŽÅ£i voi spune, vino.”

PoliÅ£istul îl aduce pe Burhan să vorbească cu SavaÅŸ. El îl întreabă de ce l-a ucis pe ReÅŸit. Burhan spune că ReÅŸit i-a închis afacerea aÅŸa că el l-a ucis. SavaÅŸ îi spune “El nu a avut nevoie de micul tău spaÅ£iu de lucru” Burhan spune că nu a ÅŸtiu dar că el este unul dintre lideri. Burhan este convins ÅŸi îşi schimbă declaraÅ£ia. Ismail spune poliÅ£iei unde este corpul celui ucis de Yavuz. serialeturceÅŸti.wordpress.com Yavuz află ce s-a întâmplat, este furios pe oamenii lui că nu au putut să îl găsească pe Ismail. Prietenul lui Burhan îl sună pe SavaÅŸ ÅŸi îi spune că Yavuz încearcă să fugă. SavaÅŸ îi spune lui Yasemin ce se întâmplă ÅŸi să aÅŸtepte telefonul lui. PoliÅ£ia ajunge să îl aresteze pe Yavuz. Paza le spune că nu este în casă dar poliÅ£ia verifică. Yavuz îi ordonă ÅŸoferului să conducă repede, el îl sună pe prietenul lui ÅŸi spune că pentru o vreme pleacă. Yavuz se întâlneÅŸte cu SavaÅŸ. SavaÅŸ:”Drumul tău se închide aici.” Yavuz:” ÃŽl voi deschide. Mută-Å£i maÅŸina SavaÅŸ din calea mea, te voi ucide fără nicio ezitare.

Sursa: serialeturcestitv.wordpress.com



ject>

Trimiteți un comentariu

 
Top