Dragoste si pedeapsa Episodul 53 VIDEO

DRAGOSTE SI PEDEAPSA EPISODUL 53 VIDEO - DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 53 VIDEO ONLINE
TRADUCERE EPISODUL 53

Savaș este prins în cafenea. Ismail vine la casa lui Pelin și comunică schimbarea celor de la pază.

Savaș este chestionat și el este întrebat dacă era dușman cu Reșit. Savaș spune că vrea să își aștepte avocatul.

Este arătat un flash în care Yavuz vine la cafenea È™i îi spune lui ReÈ™it, nu îl aÈ™tepta pe SavaÈ™, că va merge în altă parte. traducere serialeturceÈ™titv.wordpress ÃŽl împuÈ™că pe ReÈ™it È™i pleacă afară. Vine SavaÈ™ cu maÈ™ina traducere serialeturceÈ™titv.wordpress È™i este privit de la distanță de către Yavuz, care este bucuros că SavaÈ™ este prins la strâmtoare. È™i îi spune prietenului său”Acum să vedem cum o să iasă SavaÈ™ din asta.”

Yasemin îl sună pe Savaș și este speriată că nu poate lua legătura cu el . Pelin îi spune să sune acasă să întrebe de Savaș.

Pelin merge să deschidă ușa și acolo este Ismail care spune că Savaș a fost arestat

Șahnur spune că Savaș nu putea să îl împuște pe Reșit, ieri el spunea că o să le dea pământ și acuma să-l ucidă?

Savaș este chestionat și el explică că a încercat să facă pace între clanuri, el se înfurie din cauza repetării întrebărilor și avocatul îi face semn să fie calm și să răspundă din nou.

Yasemin vine cu Pala la secția de poliție.

Cartușul glonțului este găsit pe podea și este trimis pentru raportul balistic Avocatul spune că trebuie examinată arma lui Savaș traducere serialeturceștitv.wordpress că așa pot să-i dovedească nevinovăția dar asta ia timp și trebuie să aibă răbdare. Yasemin este speriată.

Șahnur spune că toate astea sunt din vina lui Yavuz și ea spune că va găsi omul care a tras.

Yavuz îl sună pe Ismail, întreabă care este situația la casa Baldarilor. Yavuz spune că este nevoie să se întâlnească și că mai are o cerință la el. Ismail crede că ei nu ar mai trebui să vorbească sau să se întâlnească pentru o vreme, el este speriat că va fi prins.

Yasmin cu Pala așteaptă la secția de poliție, ea nu vrea să-l părăsească pe Savaș și așteaptă să-l vadă.

La Yavuz acasă, oamenii din clanul Moran sunt confuzi, ei nu cred că Savaș l-a împușcat pe Reșit deoarece el dorea pacea traducere serialeturceștitv.wordpress între clanuri și el chiar le-a oferit pământ, a început să construiască fabrica, să asigure locuri de muncă pentru Morani și Baldari și pentru tinerii din Van. Yavuz spune că așa pare dar el era la locul faptei și este singurul suspect.

Yasemin și Savaș.

Yasemin spune că s-a îngrijorat foarte mult pentru el. SavaÈ™ spune că este bine È™i că acela este noul lui birou. Ea îi spune traducere serialeturceÈ™titv.wordpress că îi arde acuma de glume È™i el îi răspunde că vrea doar să vadă zâmbetul pe faÈ›a ei. SavaÈ™ spune că noi È™tim cine este în spatele acestei fapte, că este Yavuz. Yasemin se traducere serialeturceÈ™titv.wordpress întreabă oare cât de departe va mai merge Yavuz. SavaÈ™ îi spune că răul nu are limite, noi suntem conÈ™tienÈ›i de asta È™i trebuie traducere serialeturceÈ™titv.wordpress să ne păstrăm calmul. Yasemin îi spune că avocaÈ›ii au spus că reÈ›inerea se poate prelungi È™i că ei îi este frică. SavaÈ™: “Yasemin uită-te la mine, avem nevoie să fim curajoÈ™i, că el este nebun. Ai înÅ£eles dragă, nu avem o altă cale, vom câştiga, de aceea am nevoie de tine să fii puternică. Nu eÈ™ti tu soÈ›ia mea? “

Yasemin vorbește cu Fidan, o întreabă despre Șahnur și află că nu a coborât din camera ei și nu poate fi convinsă să coboare.

- Yavuz vorbeÈ™te cu prietenul său despre “întâlnirea” avută de el cu liderii clanului Moran, el spune: “Le-am spus că scopul meu traducere serialeturceÈ™titv.wordpress, este doar de a avea o viaţă fără de război (război în turcă înseamnă SavaÈ™, vrea o viață fără SavaÈ™). Prietenul îi spune că ei nu vor fi capabili să-l Å£ină închis pentru foarte mult timp, deoarece nu există nici o arma, dar Yavuz spune ca are planuri. traducere serialeturceÈ™titv.wordpress Yavuz spune că în timp ce el merge cu bastonul SavaÈ™ nu mai poate acÈ›iona ca un erou pentru Van È™i nu mai poate dormi lângă nevasta lui mult timp. traducere serialeturceÈ™titv.wordpress Yavuz este È™i el chestionat de către poliÈ›ie. El acÈ›ionează ca È™i cum doreÈ™te pacea È™i liniÈ™tea.

Yasemin încearcă să o liniștească pe Șahnur.

Yavuz îi cere lui Ismail să ia arma lui Savaș din casă.

Șahnur îi spune lui Yasemin că este curajoasă și Yasemin spune că așa a ordonat Savaș.Savaș îi spune lui Pala că Yavuz este cel care l-a împușcat pe Reșit și că în casă există un spion și că ei trebuie să îl găsească.

Ismail se întâlnește cu Yavuz care îi cere să scoată din casă arma lui Savaș dar Ismail îi spune că nu poate să facă ceea ce i-a cerut să facă și că lui nu îi pasă de bani. Pentru a-l intimida Yavuz îl împușcă pe omul pe care Yavuz îl consideră trădător că i-a spus lui Eșref despre transportul de droguri. Yavuz îi spune lui Ismail că și pe el îl va ucide dacă nu face ce i-a cerut să facă.

Fidan se miră că Yasemin a fost capabilă să o aducă la micul dejun pe Șahnur. Nazan se gândește că este mâna lui Yavuz traducere serialeturceștitv.wordpress și Șahnur îi spune că desigur el a făcut-o. Cicek coboară și le spune că nu pot să vorbească așa de fratele ei, care a rămas chiar schilod traducere serialeturceștitv.wordpress ca să îi apere și Yasemin îi spune că fratele tău este bolnav la minte nu la picior. Ea îi mai spune că dacă o deranjează așa de mult despre ce vorbesc traducere serialeturceștitv.wordpress de ce mai stă acolo cu ei, să meargă să stea cu iubitul ei frate. Yasemin pleacă să ducă micul dejun mamei ei. Fidan vrea să meargă să-i fie alături lui Cicek, ea crede că Yasemin a fost prea dură cu Cicek dar Șahnur spune că Yasemin are dreptate și să nu meargă după Cicek pentru că ea a depășit limita.

Cicek își adună lucrurile și își ia și verigheta. Yasemin îi spune mamei ce s-a întâmplat și Leyla crede că Cicek traducere serialeturceștitv.wordpress se încăpățânează și nu o să vrea să divorțeze de Savaș. Yasemin spune că realizează acest lucru dar că nu s-a putut abține.

Ismail îi spune lui Pala că Savaș nu a putut să împuște pe nimeni iar Pala îi spune că în casă există un spion și că el, Ismail trebuie să-l găsească.

Cicek părăsește casa, Fidan îi urează călătorie plăcută și ea spune că nu merge în călătorie, ea părăsește casa și spune că nu se va mai întoarce niciodată acolo.

Are loc o nouă chestionare a lui Yavuz de către poliție.Ismail vorbește cu Yavuz și îi spune că încă nu a făcut ce i-a cerut și că o va face la noapte.

Șahnur nu se simte bine, Nazan și Fidan se panichează.

Yavuz spune lui Cicek să se simtă ca acasă. Cicek este dezamăgită de faptul că toată lumea a “uitat” despre ea la Baldari ÅŸi traducere serialeturceÈ™titv.wordpress adaugă că ea nu prea crede că SavaÈ™ a ucis pe Resit Aga. Yavuz se supără ÅŸi spune că până la urmă el era un membru Moran È™i că a fost omorât. traducere serialeturceÈ™titv.wordpress Cicek brusc este de acord cu el. Yavuz întreabă dacă cineva a spus ceva , Cicek îi spune că Yasemin a aruncat-o afară din casă. Yavuz este ÅŸocat . traducere serialeturceÈ™titv.wordpress El îi spune lui Cicek că de fiecare data când cineva din clanul Moran moare se dă vin pe ei È™i Cicek este deacord cu el

Yasemin vine la poliție și este sunată de avocatul lui Yavuz care îi spune că vrea să se întâlnească personal cu ea în legătură cu compensația pentru publicitatea neefectuată pentru Yavuz. Yasemin nu îi spune lui Savaș traducere serialeturceștitv.wordpress despre compensația ce trebuie să o dea lui Yavuz. Savaș îi spune că a auzit că fratele lui are proces în aceea zi și el nu poate fi acolo. traducere serialeturceștitv.wordpress Yasemin îi reamintește că el i-a recomandat ei să fie calmă așa că și ea îi cere acelaș lucru lui, să fie calm. El întreabă de Omer ea spune că toți sunt bine traducere serialeturceștitv.wordpress să nu se îngrijoreze pentru ei.Cicek vorbește cu Hakan, ea este drăguță cu el. Hakan îi spune că în curând va fi liberă și Cicek îi spune că divorțul va fi mâine. traducere serialeturceștitv.wordpress Hakan spune că va vorbi cu Savaș iar Cicek îi spune traducere serialeturceștitv.wordpress că nu este momentul și Hakan spune că Savaș este cel mai bun prieten al lui și că trebuie să-I spună și că el dorește să o vadă în continuare pe Cicek.

Nazan primește telefon de la Pala care îi spune că Mustafa a primit 10 ani de detenție, Șahnur este devastate Hakan îi spune lui Cicek că poate ea ar trebui să-l asculte pe Savaș cu ce are de spus despre Yavuz, el spune traducere serialeturceștitv.wordpress că știe că este fratele ei și că e normal că ea îl apără dar să uite pentru o secundă că Yavuz este fratele ei și să analizeze situația. Cicek îi spune că așa deci el crede traducere serialeturceștitv.wordpress deasemenea că fratele ei este în spatele tuturor lucrurilor rele, că a crezut că el este cu adevărat prietenul ei și acuma vede că s-a înșelat.

- Sahnur: “Mustafa a primit o condamnare 10 ani astăzi la naiba cu tine Yavuz.”

- Yavuz: “Ai venit să mă insulÈ›i”?

- Sahnur: “Nu, am venit să mă uit în ochii tăi ÅŸi să îți promit un lucru. Ai luat tinereÈ›ea lui Mustafa ÅŸi dacă pățeÈ™te ceva È™i Savas, eu te voi ucide cu mâinile mele Yavuz ÃŽÅ£i promit.. “

- Yavuz: “Fiul tău a fost găsit lângă corpul lui Resit Aga.” – Sahnur: “Este adevărat, înseamnă că ucigaÅŸul a traducere serialeturceÈ™titv.wordpress plecat È™i fiul meu a intrat. Resit Aga a fost din clanul tău, tu trebuie să cauÈ›i pe ucigaÈ™ dar nu prea departe uite-te în oglindă.

- Yavuz: “Eu nu înÅ£eleg despre ce vorbeÈ™ti.”

- Sahnur:… “Nu intelegi, tu întotdeauna faci lucrurile pe la spatele altora. Fiii mei sunt oameni curajosi, adevăraÈ›i, când mă uit la tine înÈ›eleg că eÈ™ti un laÅŸ Yavuz. Un laÅŸ “

- Yavuz:” Nimeni nu poate vorbi cu mine aÈ™a “

- Sahnur: “ÃŽntr-adevăr, împuÈ™că-mă. Haide împuÈ™că-mă. Trage. ÃŽmpuÅŸcă-mă, aÅŸa că am să te iau cu mine înainte de răsăritul soarelui..

Nazan îl sună pe Bora, el îi spune că va fi plecat afară din oraș pentru câteva zile iar Nazan realizează că excursia planificată de Bora pentru 2 persoane nu a fost pentru ea. Șahnur se interesează ce este cu Savaș și ea spune că vrea să-l vadă. Pala pleacă afară și spune că nu o așteaptă. El o sună pe Ceyda, el îi spune că vrea să o întâlnească, ea îi dă adresa.

La procesul de divorț din ziua următoare, Savaș fiind în închisoare va fi reprezentat de avocatul său. Cicek traducere serialeturceștitv.wordpress și-a pus pe deget verigheta.. Yavuz întreabă dacă ei nu i-ar plăcea de vărul lor, traducere serialeturceștitv.wordpress el observă că ea poartă verigheta din nou. Cicek spune că trebuie să se obișnuiască. Yavuz adaugă că el o va sprijini orice ea decide mâine.

Șahnur nu poate ține între degete cana de ceai, ca și cum ar fi paralizată. Nazan e îngrijorată. Șahnur caută șă-și ascundă mâna pentru a nu fi observată problema ei.Nazan merge să se culce. Fidan nu poate dormi, ea îl așteptă pe Pala.Pala își petrece noaptea cu Ceyda. El merge apoi acasă.

Raportul ballistic a stabilit arma cu care s-a tras. Savaș spune avocatului că arma lui este închisă în birou într-o cutie. traducere serialeturceștitv.wordpress El spune că nu se potrivește celor scrise în raport și că este sigur că se va vedea că nu s-a tras cu arma lui.

- Cicek este gata să plece de la proces. Yavuz o întreabă din nou, dacă ea a luat decizia, Cicek răspunde că ea va decide ce-i mai bine pentru ea., Yavuz îi spune că dacă vrea el o va însoți.

Șahnur pleacă de dimineață fără să spună nimănui.

Fidan îi spune lui Nazan că ea știe că este înșelată și că va divorța dar așteptă până lucrurile se vor calma și Savaș va ieși din închisoare. traducere serialeturceștitv.wordpress Ea spune că nimic nu o va face să renunțe la divorț. Nazan își amintește de faptul că Bora este plecat și brusc ea părăsește casa.

Ismail îi spune lui Pala că el crede că spion este Tahsin. Șahnur ajunge acasă, Fidan o întreabă cum se simte, Șahnur îi spune că tocmai a fost la doctor pentru analize și traducere serialeturceștitv.wordpress că va primi rezultatele și nu dorește să se discute despre asta pentru a le mai crea probleme celorlalți..

Cicek și avocatul sunt la tribunal,ea este întrebată dacă vrea să divorțeze.

Nazan ajunge la hotel, descoperă că Bora este cu o femeie, ei tocmai comandă micul dejun și cred că tocmai traducere serialeturceștitv.wordpress le-a fost adus când aud bătăia la ușă și Nazan o aude pe femeie spunând, Bora dragul meu a sosit micul dejun. Ea deschide ușa, vine și Bora. Nazan spune că tocmai a văzut că el este la seminariu, apoi fuge la taxiul cu care a venit.

Avocatul îi comunică lui Yasemin sentinÈ›a procesului de divorÈ›. Hakan vine la tribunal, o întâlneÈ™te pe Cicek traducere serialeturceÈ™titv.wordpress È™i îi spune că È™i-a făcut griji pentru ea. Cicek își aruncă verigheta pe jos È™i spune ”Acesta este răspunsul meu, de acuma sunt pe cont propriu, este treaba mea ce fac cu viaÈ›a mea. Pala È™i Fidan sunt în camera de zi. Pala o întreabă de ce este aÈ™a rece È™i ea răspunde că s-au întâmplat multe lucruri fiecăruia. traducere serialeturceÈ™titv.wordpress Pala o întreabă de ce nu poartă papucii dăruiÈ›i de el È™i ea răspunde ”pentru că mi-au rănit picioarele.! PoliÈ›ia ajunge la casa Baldarilor. Ei vor arma lui SavaÈ™ care ar trebui să fie în birou dar din păcate nu este acolo.

Yavuz vine să-l vadă pe Savaș

- Yavuz: “Este atât de frumos să te văd aici”

- Savas: “Cum ai ajuns aici”?

- Yavuz: “Am folosit toată puterea mea, nu am putut să nu te văd pe tine aici, aÈ™a le-am spus ofiÅ£erilor, că eÈ™ti un…

- Savas:.” Ai innebunit. Vii aici, ca ÅŸi cum nu ai destule probleme dar această liniÈ™te a ta nu va dura mult timp “

- Yavuz: “.. Nu sunt de acord, în curând vei înÅ£elege că de fapt l-ai ucis pe Resit Aga De acum înainte pentru mult timp voi veni să te vizitez.

- Savas: ” Din cauza gratiilor ai avut tu curaj, astea È›i-au dat È›ie curaj. Tu nu ai fi venit aici dacă nu erau gratiile.

Yavuz: ” Tu eÈ™ti o persoană importantă nu am putut să nu vin. Dar a meritat.

- Savas: “Yavuz asigură-te că o iei la fugă de acuma că atunci când ies te voi împuÈ™ca.”

Yasemin vine la secția de poliție și se întâlnește cu Yavuz, El îi spune că ar fi putut să rezolve problema compensației dar acuma o să acționeze dur. Yasemin îi spune să facă ce vrea că nu îi este frică de el. Savaș îi spune lui Yasemin că odată ce arma va fi examinată el va fi eliberat.

- Yasemin: “Am veÈ™ti bune De acum eÅŸti un om singur SavaÈ™ Baldar dar nu te gândi că o să sărbătoreÈ™ti lucrul ăsta că te voi ”răni”

- Savas: “AmeninÈ›i un om care deja se află în închisoare”?

- Yasemin: “Te iubesc atât de mult”

- Savas: “Mi-ai lipsit atât de mult”

Lui Șahnur îi este teamă că acuma Savaș va fi judecat pentru că nu există arma lui. Pala se gândește la omul indicat de Ismail ca fiind spion.

Nazan aruncă toate lucrurile lui Bora.Bora îi spune lui Nazan că femeia l-a șantajat să se culce cu ea. Nazan îl impinge și Bora spune ăsta sunt. traducere serialeturceștitv.wordpress Uită-te la mine și uită-te la tine, cum crezi tu că aș putea să fiu cu o persoană ca tine, dacă tu mi-ai dat toți banii tăi stăm împreună altfel pleacă.

Pala îi spune lui Yasemin că lipsește arma lui Savaș și că există un spion în casă. El îi spune că l-a chestionat pe Tahsin traducere serialeturceștitv.wordpress dar acesta nu știe nimic și trebuie să fie altcineva.

Cicek îi spune lui Yavuz că ea și-ar fi pierdut demnitatea ei dacă nu ar fi divorțat de Savaș, ea spune acum sunt divorțată și vreau să merg la Van să o văd pe mama și să-mi adun gândurile..

Yasemin se gîndește cine poate fi spionul. Ea încearcă să-I întindă o cursă celui pe care îl crede ea spion. Îl cheamă pe Ismail și îi spune să pregătească mașina traducere serialeturceștitv.wordpress că o să plece deoarece azi o să fie eliberat Savaș. Ismail îi comunică imediat acest lucru lui Yavuz căruia I se face teamă că va fi eliberat Savaș. Yavuz îl întreabă cum se poate ca să fie eliberat. În mașină Ismail o întreabă pe Yasemin cum de va fi eliberat Savaș. traducere serialeturceștitv.wordpress Yasemin îi răspunde că trebuie să sune la agenție și a uitat telefonul așa că îl roagă să-l dea pe al lui. Ea verifică ultimul număr unde a sunat Ismail și constată traducere serialeturceștitv.wordpress că la Yavuz care atunci când o aude pe Yasemin la telefon se enervează că a fost descoperit și dă cu telefonul de podea. Yasemin îl întâlnește pe Pala la poliție și îi spune că spionul este Ismail. Pala merge la Ismail și îi spune că ei trebuie să meargă undeva și că trebuie să conducă el.

Yasemin îi spune lui Savaș ce a făcut și că spionul este Ismail. Savaș îi spune că și-a riscat viața și ea îi răspunde că este gata să moară pentru el.

Pala îl duce pe Ismail întrun loc unde așteaptă oamenii lui, acolo îl întreabă unde este arma lui Savaș. După ce află le spune oamenilor să-l ducă să-l țină undeva pentru a fi martor la proces. Yasemin spune că ea și-a dat seama că este Ismail deoarece l-a văzut la miezul nopții mergând în jurul casei traducere serialeturceștitv.wordpress și el era cel mai apropiat de familie și că era prea evident că doar el putea fi spionul. Pala îi spune că trebuia să fie detectiv.

Yasemin aude o mașină și ea știe că este Savaș. Ea alergă afară să-l întâmpine.

- Șahnur primeste un telefon de la medicul său. Medicul se oferă să vorbească faţă în faţă, dar Sahnur spune că nu este nevoie.

- Yasemin: “Bine ai venit dragă”

- Savas: “Am vrut să-Å£i fac o surpriza, unde m-ai văzut”?

- Yasemin: “Te-am aÈ™teptat ca o nebună, Acum s-a clarificat s-a terminat.”?

- Savas: “După ce au aflat că arma a fost curată, m-au lăsat”

- Yasemin: “Bine ai venit acasă dragul meu”-

Sahnur: “Mă întrebi ce a spus doctorul, că în curand ne vom întâlni Hasip Aga?




Trimiteți un comentariu

 
Top