Dragoste si pedeapsa Episodul 56 VIDEO

DRAGOSTE SI PEDEAPSA EPISODUL 56 VIDEO - DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 56 VIDEO ONLINE- ASK VE CEZA EP 56 VIDEO ONLINE
Dragoste si pedeapsa ep 56 online subtitrat in romana




TRADUCERE Episodul 56

Yavuz vrea ca prietenul său Cemal să-l ajute să scape mai repede, Cemal îi spune că îl va ajuta, aÅŸa cum i-a promis. Yasemin ÅŸi SavaÅŸ se întorc acasă. Yasemin spune, „Imaginează-Å£i că vor fi supăraÅ£i pe noi că nu au participat la căsătoria noastră”, atunci SavaÅŸ spune că ne vom căsători din nou pentru ei, pentru fiecare care vrea să vadă ceremonia din nou.
Savaş spune că fabrica se va construi şi că vor avea o ceremonie după aceea. Nazan îşi piaptănă furioasă părul şi spune că nu este în regulă că ea are acolo un cucui. Şahnur este îngrijorată. Savaş şi Yasemin ajung acasă, Fidan îi felicită. Savaş crede că Şahnur este bolnavă, Fidan spune că nu este ea, este Nazan. Toţi sunt îngrijoraţi din cauza ei. Savaş urcă să vorbească cu sora lui.
Nazan îi spune că ea nu este o persoană bună, nici măcar copilul nu a vrut-o ca şi mamă. Savaş spune că ar fi vrut să fie acolo cu ea. Nazan spune că nu ai fi putut preveni asta. Savaş spune că era suportul ei moral. traducere serialeturceşti.wordpress Şahnur şi Fidan vorbesc despre pregătirea cinei, că trebuie să facă o ciorbă de nuntă (tradiţional în Turcia) şi Fidan spune că am crezut că am fost singura care le-am văzut verighetele. Hakan este la birou, o sună pe Cicek care are telefonul închis, ea îşi împachetează câteva haine şi pleacă.
La închisoare un gardian îl cheamă pe Yavuz şi îi spune că el îl va ajuta să evadeze. Hakan îl sună pe Savaş şi îi spune că vrea să vorbească cu el dar când aude despre problema lui cu Nazan, spune că vor vorbi mai târziu.
SavaÅŸ îi spune lui Yasemin că era mai bine dacă trăiau pe iaht ÅŸi Yasemin spune că de îndată ce ai pus piciorul pe ţărm au apărut problemele. traducere serialeturceÅŸti.wordpress Pelin este acasă, plânge, Hakan îi lasă un mesaj ÅŸi îi spune că este îngrijorat pentru ea. Apoi sună la uÅŸa ei. El îi spune că i-a lăsat un mesaj dar el era la uşă. ÃŽi spune că vrea să vorbească, Pelin spune că nu este nevoie, Hakan îi spune „Te rog.”
Nazan nu vrea să manânce, ea spune că vrea să fie singură, Yasemin spune bine să o lăsăm puÅ£in singură. Nazan spune „Oh, eÅŸti aÅŸa de grijulie”
Hakan spune că tu eÅŸti valoroasă pentru mine, nu vreau să te supăr, eÅŸti prietena mea ÅŸi Pelin spune „Prietenă? EÅŸti îndrăgostit de altcineva ÅŸi tu mi-ai dat speranţă fără nicio raÅ£iune.Eu ÅŸtiu că eÅŸti îndrăgostit de Cicek” ÃŽi spune apoi să plece.
Fidan o felicită pe Yasemin, ea îi mulÅ£umeÅŸte, Fidan spune că vrea să o îmbrăţiÅŸeze ÅŸi îi spune că ÅŸi Åžahnur a observat verighetele. Åžahnur îi spune lui SavaÅŸ că ea s-a supărat că nu a fost anunÅ£ată cu privire la ceremonia de căsătorie. traducere serialeturceÅŸti.wordpress Ea spune atunci „Vino ÅŸi sărută-mi mâna, bineînÅ£eles că îţi dau binecuvântarea mea ÅŸi sunt fericită pentru voi amândoi”. Apoi Åžahnur devine tristă gândindu-se la boala ei dar nu îi spune lui SavaÅŸ.
Haldun vorbeşte la telefon cu Pala care este la Van. Yasemin şi Şahnur virbesc, lui Şahnur i se face rău, îi spune lui Yasemin doar să o ajute să meargă în camera ei. Şahnur o felicită pe Yasemin şi Yasemin îi spune că a fost o surpriză pentru ea pregătită de Savaş. Şahnur îi spune că trebuie să fie puternică şi hotărâtă deoarece este acuma soţia unui lider.
Fidan găseÅŸte pe perna ei o scrisoare lăsată de Pala în care îi spune că o iubeÅŸte mult ÅŸi că a făcut o mare greÅŸeală. „Eu nu pot suporta că tu nu vorbeÅŸti cu mine. Te voi iubi mereu”.
SavaÅŸ ÅŸi Yasemin discută cum Åžahnur nu este ca de obicei, că Fidan pare absentă ÅŸi că Pala a plecat la Van. SavaÅŸ spune „Dar cu toate astea ne-am căsătorit, vezi nu totul este rău.” SavaÅŸ spune „Vei vedea mâine că este fată” Yasemin:”Te-ai gândit la un nume?” El spune da, ea zice, „Spune-mi” ÅŸi el îi ÅŸopteÅŸte la ureche…
Cicek este singură, ia micul dejun şi un bărbat o invită să ia împreună micul dejun.
SavaÅŸ ÅŸi Hakan sunt la birou. SavaÅŸ:”Ai vrut să-mi spui ceva”. Hakan: „Cicek a venit ÅŸi ÅŸi-a cerut scuze ÅŸi a spus să îţi transmit ÅŸi Å£ie., că ai avut dreptate cu privire la fratele ei. Ea era tare supărată. Am sunat-o pe mobil dar este închis, îmi fac griji”
Yasemin vine în vizită la Pelin ea face curăţenie ca o nebună iar Yasemin îi spune să se calmeze şi să-i povestească ce s-a întâmplat.
Hakan îi spune lui SavaÅŸ că a vrut de mult să vorbească cu el ÅŸi îi spune „ÃŽntre mine ÅŸi Cicek este ceva” SavaÅŸ îi spune că te-ai jucat cu mine ca ÅŸi cu un nebun, tu m-ai minÅ£it. Ai făcut-o pe la spatele meu? Hakan îi spune că i-a fost greu să-i explice asta, i-a fost ruÅŸine. SavaÅŸ îi spune că atunci nu i-a fost ruÅŸine să o lase pe Pelin? SavaÅŸ îi mai spune că acuma tu eÅŸti îngrijorat pentru Cicek ÅŸi îmi spui asta pentru ca eu să o găsesc.
Pelin îi spune lui Yasemin că Hakan este îndrăgostit de Cicek, eu ştiu din felul în care s-a uitat la ea.
Cemal îi spune lui Yavuz că Cicek a plecat de acasă. Yavuz îi spune că ei trebuie să se asigure că ea este de partea lui.
Ceyda îl sună pe Pala dar mobilul acestuia este închis şi nu îl găseşte nici la birou. Şahnur îi spune lui Fidan că Pala o iubeşte cu adevărat, să nu uite asta. traducere serialeturceşti.wordpress Nazan are o criză la ea în cameră. Yasemin încearcă să vorbească cu ea iar Nazan ţipă la ea şi îi spune că tu nu mă poţi înţelege, tu eşti fericită cu Savaş, aveţi un copil, aşa că tu nu mă întreba cum sunt.
Cicek vorbeşte cu bărbatul care îi spune că are probleme cu sora lui şi Cicek îi spune că şi ea are probleme cu fratele ei.
Cicek îşi adună lucrurile. Vede că are 3 mesaje de la Hakan care se arată îngrijorat pentru ea. SavaÅŸ se poartă rece cu Hakan, nu îi răspunde. Ceyda vine la Baldari acasă pentru a-i semna Yasemin actele care îşi cere scuze că a făcut-o să se deplaseze acolo. Fidan intră în cameră ÅŸi Ceyda spune „Am crezut că nu este nimeni acasă” Fidan:”Dacă întrebi de Pala, el nu este acasă” SavaÅŸ o ia pe Yasemin ÅŸi merg la doctor.
Leyla îşi dă seama că Şahnur ia pastile care sunt pentru cancer pentru că şi soţul ei a luat aceleaşi pastile când a fost bolnav.
Bebeluşul va fi fetiţă
Cicek este acasă la Yavuz, ea discută cu cei din clan că a fost înşelată şi a acţionat greşit. Ea spune că îi va susţine pe Baldari în ce priveşte pământul şi fabrica de la Van. traducere serialeturceşti.wordpress Ea spune că vrea ca ambele clanuri să trăiască în pace. Ei o întreabă că ce va spune Yavuz despre asta iar Cicek spune că noi nu îl vom întreba pe Yavuz dacă el vrea război şi vrea ca oamenii lui să fie ucişi.
Gardianul îl informează pe Yavuz că la noapte va fi liber. Cicek îl sună pe Savaş şi îi spune că merge la firmă şi că vrea să vorbească cu el. Nazan coboară şi spune că este plictisită, apoi ea realizează că se vorbeşte despre bebeluş, se înfurie crezând că este vorba de al ei dar apoi Yasemin îi explică că era vorba de bebelaşul ei.
traducere serialeturceşti.wordpress Hakan, Cicek şi Savaş sunt la firmă. Ea îi spune lui Savaş că a preluat conducerea clanului de la Yavuz şi spune că cei din clanul Moran vor susţine construcţia fabricii şi menţinerea păcii între clanuri. Un om din clanul Moranilor merge la Yavuz şi îi spune despre decizia lor şi că lor nu le mai este teamă de Yavuz pentru că el este un ucigaş şi că el a ucis un băiat din clanul lor numai pentru a-i arăta lui Ismail ce ar putea păţi şi el.
Cicek ÅŸi Hakan sunt împreună, ea îşi cere iertare lui Hakan. Hakan zice”I-am povestit lui SavaÅŸ despre noi”, Cicek mirată „Despre noi” ÅŸi întreabă dacă atunci când s-au întâlnit cu SavaÅŸ el ÅŸtia deja despre ei ÅŸi află că da. traducere serialeturceÅŸti.wordpress Yavuz încearcă să găsească ceva pentru a ieÅŸi din celulă, îi spune gardianului că trebuie să meargă la doctor dar acesta nu îl duce.
Cemal îi spune lui Yavuz că este sigur că el va scăpa curând, apoi îi spune că Savaş are o cină a păcii cu Cicek, Abbas Aga şi Huseyn din clanul Moran acasă la Baldar. Savaş şi Yasemin discută şi Yasemin îi spune că basmul tău devine realitate. Savaş spune că îi place cuvântul basm (MASAL) şi că este un nume de fată foarte frumos., Yasemin îl repetă încântată.
Haldun s-a dus la Ceyda să o ajute să pregătească albumul anual de proiecte ÅŸi el îi spune că Pala este la Van. Rămânând singur în birou dă peste pozele lui Pala cu Ceyda.El pleacă rapid, merge acasă ÅŸi îi spune lui Fidan că el este supărat că a avut ceva de argumentat cu un coleg de ÅŸcoală. traducere serialeturceÅŸti.wordpress Cicek vine la cină cu Huseyn , cină la care se mai află de la Baldari Abbas Aga. EÅŸref i-a trimis lui SavaÅŸ un mesaj în care îi spune „ Am trimis o poză a celui mai puternic om pe care îl cunosc. Yavuz îl sună pe savaÅŸ ÅŸi îi spune că l-a ucis pe EÅŸref, el spune”Å¢i-am tăiat mâna dreaptă(aÅŸa era prezentat EÅŸref de către SavaÅŸ ca fiind mâna lui dr,) ÅŸi Yavuz mai spune deasemenea că este liber.

Sursa: http://serialeturcestitv.wordpress.com

Trimiteți un comentariu

 
Top