Black Rock 2012 Online Gratis Subtitrat Sarah a invitat-o ​​copilărie prieteni Lou È™i Abby pentru a reveni la o insulă la distanță pe care au petrecut o dată la timp, în tinereÈ›ea lor, în speranÈ›a de desen grupului acum îndepărtat din nou împreună. Pe insulă se rula în Henry, Derek, È™i Alex, trei vânători È™i soldaÈ›i veteran. Cele două grupuri sunt iniÈ›ial prietenos, dar lucrurile cresc tensionată după trei bărbaÈ›i menÈ›ionăm că acestea au fost dezonorabil din armata in timp ce servesc în Orientul Mijlociu. Relativ neperturbat, Abby rătăceÈ™te de a avea sex cu Henry, dar schimbă partway mintea ei prin. ÃŽntr-o încercare de a opri ceea ce este acum viol, Abby ucide accidental Henry, care solicită cei doi prieteni să tulpină È™i să vâneze cele trei femei.
1 1 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Sarah, Abby și Lou decide să tabara singur într-una dintre cele mai importante locuri ale copilăriei lor, o insulă pustie, în largul coastei din Maine, pentru a reînnoi legătura care le unește. Curând descoperi că insula nu este pustie. Cele trei femei se vor întâlni, de fapt, în trei veterani care sunt pe insula de vânătoare.

Ita

Dopo aver messo da parte alcuni vecchi dissapori che nel corso del tempo le avevano rese distanti, Sarah (Kate Bosworth) invita Abby e Lou, amiche sin dai tempi dell’infanzia, a trascorrere un fine settimana all’insegna della spensieratezza e dell’avventura in una piccola e remota isola al largo della costa del Maine…

Black Rock 2012
Ratings: 4,4/10 from 1.359 users
Country: USA
Regizor: Katie Aselton
Scenarist: Katie Aselton, Mark Duplass
Genul: Horror, Thriller
Actori: Kate Bosworth, Lake Bell, Katie Aselton, Will Bouvier, Jay Paulson, Anslem Richardson, Carl K. Aselton III

Trimiteți un comentariu

 
Top