Forgetting Sarah Marshall 2008 Online Gratis Subtitrat -Inselat de Sarah Marshall
Forgetting Sarah Marshall” este prima comedie romantica “de tip dezastru” din lume. Producatorii Judd Apatow (“The 40-Year-Old Virgin”, “Knocked Up”), Shaun Robertson (“Knocked Up”, “Superbad”) si regizorul Nicholas Stoller (co-scenarist la “Fun With Dick And Jane”, “TV’s”, “Undeclared”) prezinta o comedie nastrusnica, dedicata tuturor celor lasati candva cu ochii in soare de iubita.“Forgetting Sarah Marshall” este o privire sincera spre un tip care incearca sa se maturizeze si sa-si vindece inima calcata in picioare”
1 2 1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Anonim compozitorul Peter Bretter-a petrecut ultimii ani idolatrizarea prietena lui, de televiziune stele Sarah Marshall. După ce a fost lăsat afară din albastru de actrita intră în disperare, astfel încât pe sfatul prietenilor să luați o vacanță în Hawaii. Ci de o întorsătură ciudată a sorții, Sarah este, de asemenea, în Hawaii cu noul ei prieten, Aldous Snow celebru și egocentric.
Peter a petrecut primele zile din disperare, în principal din cauza opinia continuă a ex-prietena lui, cu noul său tovarăș. Astfel, încearcă să recupereze iese cu receptionera de la hotel unde stau, Maverick Rachel Jansen, care în cele din urmă se încadrează în dragoste.

Ita

L’anonimo compositore Peter Bretter (Jason Segel) ha trascorso gli ultimi anni ad idolatrare la sua fidanzata, la star televisiva Sarah Marshall (Kristen Bell).Dopo essere stato lasciato di punto in bianco dall’attrice entra nellosconforto più totale, così su consiglio degli amici si prende unavacanza alle Hawaii.Ma per uno strano scherzo del destino, anche Sarah si trova alleHawaii, con il suo nuovo fidanzato, il famoso ed egocentrico AldousSnow…

Forgetting Sarah Marshall - (2008)
Inselat de Sarah Marshall
Non mi scaricare
IMDB:7.3/10 din 140175 voturi
Gen:Comedie, Drama, Muzica, Romantic
Durata:111 minute
Regia:Nicholas Stoller
Actori:Russell Brand, Jonah Hill, Jack McBrayer, Taylor Wily, Liz Cackowski

Trimiteți un comentariu

 
Top