Aliens vs. Predator 2: Requiem Locuitorii unui mic oras isi duc linistiti vietile pana in ziua cand asupra lor se arunca cel mai fioros dusman pe care l-a cunoscut vreodata umanitatea: periculoasa rasa extraterestra cu acid in loc de sange. Aflati in continuare in razboi cu vajnicii Predatori, extraterestrii vor fi nevoiti sa infrunte si un grup de oameni hotarati cu orice pret sa supravietuiasca. In ciuda diferentelor dintre ei, acestia afla in curand ca n-o vor putea scoate la capat decat daca raman uniti.
1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Aliens Vs Predator Requiem online subtitrat – in tinutul Gunnison o naveta spatiala se prabuseste in padure impreuna cu un Alien foarte puternic gazduit de catre un Predator. Un om din localitate, Buddy Benson, si fiul sau Sam sunt la vanatoare in padure si erau de fata cand a avut loc prabusirea, si ajung sa fie urmariti si ucisi de catre Alien. Intre timp, un alt predator aterizeaza pentru a-l cauta pe Alien si pentru a distruge orice evidenta a prezentei lor pe Pamant. Locuitorii oraselului se trezesc in mijlocul unui teren de razboi intre doi extraterestri mortali.
În urma evenimentelor din Alien vs Predator, o nava spatiala Predator este parasesc Pamantul transportă Aliens mort, facehuggers de viaţă, şi corpul Predator care a învins regina Alien. O chestburster erupe din corpul Predator mort, ci este o făptură nouă, care este un hibrid de caracteristici Alien si Predator. Se maturizeaza rapid într-un adult si incepe Predators uciderea pe toată nava. O Predator a armelor de foc perforărilor coca navei şi sa prăbuşit în pădurea din afara Gunnison, Colorado.

Ita

Ita

Streaming Ita : (AC3.BRRip-KZK) Nowvideo 
                       (AC3.BRRip-EgL)   Nowvideo
                                                       Putlocker: 1° Tempo 2° Tempo

FANTASCIENZA – DURATA 87′ – USA
Una nave di Predator si schianta nei pressi di una cittadina nel Colorado. Gli alieni a bordo fuggono e uccidono tutti i Predator tranne uno. Toccherà a lui sconfiggere le creature aliene e anche l’orrendo mostro nato dall’incrocio tra un Predator e un Alien…

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)
Alien vs. Predator – Requiem
Rating IMDB: 4.7/10 din 62654 voturi
Gen: Suspans | SF | Groaza | Actiune
Regia: Colin Strause | Greg Strause
Durata: 94 minute
Actori: Chelah Horsdal | Kristen Hager | Matt Ward | Ian Whyte | Steven Pasquale

Trimiteți un comentariu

 
Top