Taken 2: Teroare în Istanbul ( 2012 ) – online subtitrat Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-şi salva fiica răpită în primul film Taken. În Taken 2: Teroare în Istanbul, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-şi proteja familia de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă.Faimosul realizator Luc Besson (co-scenarist şi producător), co-scenaristul Robert Mark Kamen (care a lucrat şi la primul film Taken, alături de Besson) şi regizorul Olivier Megaton (Columbiana, Transporter 3) aduc pe marile ecrane Taken 2: Teroare în Istanbul, care vine după colosalul succes mondial al filmului Taken, lansat în 2008, film cu încasări de 224 milioane de dolari.
1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd1

Cd1
Cd2

În această continuare, Liam Neeson îşi reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA cu abilităţi deosebite, care a făcut totul pentru a o salva pe fiica sa, Kim (Grace), din mâinile răpitorilor albanezi. Însă tatăl unuia dintre cei care au răpit-o pe Kim jură să se răzbune pe erou şi reuşeşte să-i ia ostatici, pe el şi pe soţia lui, în timpul unei vacanţe de familie în Istanbul. Maggie primeşte de la tatăl său misiunea de a-şi elibera părinţii.

Ita

Streaming Ita (BDRip):
Nowvideo: 1° Tempo2° Tempo
Videopremium: 1° Tempo 2° Tempo

AZIONE – DURATA 98′ – FRANCIA
Più di un anno è passato da quando Bryan Mills, agente governativo in pensione, ha salvato la figlia Kim dal rapimento che lo ha costretto a scontrarsi con il mondo sotterraneo e criminale di Parigi. Non ancora del tutto ripresosi dallo shock vissuto, Bryan accetta di fare un viaggio insieme alla famiglia e di recarsi a Instanbul…

Taken 2 (2012)
Taken 2: Teroare în Istanbul
Taken 2 – La vendetta
Rating IMDB: 6.3/10 din 66279 voturi
Gen: Actiune | Crima | Drama | Suspans
Regia: Olivier Megaton
Durata: 92 minute
Actori: Maggie Grace | Luke Grimes | Frank Alvarez | Cengiz Bozkurt | Rade Serbedzija
Reactions:

Trimiteți un comentariu

 
Top