Anul Unu / Year One (2009) online subtitrat
Zed, un preistoric-ar fi vânătorule, mănâncă dintr-un copac de fructul interzis și este alungat din tribul lui, însoțit de Oh, un culegător timid. În călătoriile lor, acestea îndeplinesc Cain și Abel într-o zi fatidică, opriți de la uciderea lui Avraam Isaac, devin sclavi, și de a ajunge orașul Sodoma în cazul în care tribul lor este acum înrobit. Zed și Oh sunt hotărâți să salveze femeile pe care le iubesc, Maya și Eema. În picioare în felul lor este preot Sodoma și omniprezent Cain. Zed încearcă să formeze o alianță cu Printesa Innana, care ar putea avea efecte inverse. Poate un vânător și un culegător stupid inteligent, dar zvelt și timid să devină eroi și să facă o diferență?
1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Dupa ce gusta fructele din Pomul Cunoasterii, lenesul si neispravitul Zed traverseaza o perioada de iluminare si incepe sa-si puna intrebari despre sensul vietii, intrand in conflict cu localnicii din satul primitiv in care locuia si fiind alungat de catre acestia. Insotit de catre cel mai bun prieten al lui pe nume Oh, Zed pleaca in cautarea raspunsurilor la intrebarile sale, sfarsind prin a experimenta situatii si intamplari mai presus de cele mai aventuroase si indraznete visuri ale sale. In aceasta calatorie amuzanta si plina de neprevazut printr-o lume ancestrala, incercand sa gaseasca o semnificatie profunda vietii lor, Zed si Oh devin personaje ale unor povesti biblice din Vechiul Testament si ii intalnesc pe Adam si Eva, Cain si Abel, Avraam si Isaac, Moise sau printesa Inanna a Sodomei, interactionand cu acestia intr-un mod specific si hilar.

Ita

La commedia comica “Anno Uno”, diretto da Harold Ramis e con Jack Black e Michael Cera, ci mostra due cacciatori e raccoglitori primitivi che partono all’avventura, dopo essere stati cacciati dal loro villaggio. infine a Sodomia avendo ormai al seguito anche Caino…

Year One - (2009)
Anul Unu
IMDB:4.8/10 din 50559 voturi
Gen:Aventura, Comedie
Durata:97 minute
Regia:Harold Ramis
Actori:June Diane Raphael, Olivia Wilde, Christopher Mintz-Plasse, Matthew Willig, Juno Temple

Trimiteți un comentariu

 
Top