Sunt un pic precaut atunci când un film de groază touts-se ca bazat pe o poveste adevărată, pentru că se poate lua numai că, cu un vârf de cuțit de sare, având în vedere că e un film la urma urmei, și există o nevoie să-l îmbraci pentru ecran de argint și pentru scopuri dramatice. Mai mult decât atât, având în a preciza evenimente au avut loc în mai puțin de o lună, părea un pic exagerata, având în vedere modul în care scenariul jucat lucrurile, ceea ce a făcut să pară luni în loc. Totuși, pentru curiosi, poate doriți să se uite în sus un articol numit Jinx într-o cutie scris de Leslie Gornstein, care evenimentele din acest filme online se bazează pe pretins.
1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Deci, este orice bun, având în vedere faptul că remorca a spus în esență, întreaga poveste de la început până la sfârșit? A ajuns mai bine ca ea sa mutat de-a lungul, și testat într-adevăr răbdarea dvs. în prima jumătate a filmului, deoarece a fost nevoie de foarte mult timp înainte de un viraj de evenimente care duc la primul bau. Acesta a introdus caractere de o familie disfuncțională, în cazul în care Clyde (Jeffrey Dean Morgan) a fost deja divorțat de soția Stephanie (Kyra Sedgwick), cu fostul obtinerea doar la sfârșit de săptămână pentru a petrece timp cu fiicele Hannah (Madison Davenport) și Em (Natasha Calis) . Modalitățile par destul de bine uns, cu Clyde au mutat în altă casă a sa situat convenabil într-un cartier nou. Ca parte a se deplasează în, ei ridica feluri de mâncare suplimentare la vânzare cuiva talmeș-balmeș de curte, și Em devine atras de o cutie misterioasă, care devine cumpărat și adus acasă.



Streaming (BRRip): Nowvideo  Videopremium

HORROR – DURATA 91′ – USA
Clyde e la moglie Stephanie Brenek cominciano a preoccuparsi quando Em, la loro figlia più piccola, manifesta una forma di ossessione nei confronti di un’antica scatola in legno acquistata ad un’asta. Man mano che il comportamento di Em diventa sempre più misterioso, la coppia teme la presenza di una forza malefica e approfondiscono le ricerche sulla scatola…

The Possession (2012)
Rating IMDB: 5.9/10 din 8719 voturi
Gen: Groaza | Suspans
Regia: Ole Bornedal
Durata: 92 minute
Actori: Natasha Calis | Madison Davenport | Chris Shields | Graeme Duffy | Nana Gbewonyo

Trimiteți un comentariu

 
Top