Ochi de șarpe / Snake Eyes (1998) online subtitrat
Nicolas Cage e unul dintre cei mai energetici actori Hollywoodieni iar Brian de Palma, unul dintre putinii regizori care ii este pe masura. De la incredibilul plan secventa de deschidere si pana la finalul plin de suspans, acest thriller de Brian De Palma, o avalansa de stil si excitare, mentine un ritm frenetic. Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa exploziva si hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie sa faca o ancheta la varf, dupa ce secretarul american al apararii e asasinat in timpul unei meci dintr-un campionat de lupte la care asista. Prietenul sau, comandantul naval Kevin Dunne (Gary Sinise) caruia i-a fost atribuita sarcina de a-l pazi, se teme acum pentru cariera sa.
1 2 1 2 1 2 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



O misterioasa si splendida femeie in alb (Carla Gugino) e amestecata si ea in caz. Martorii asasinatului nu sunt putini: cei 14.000 de spectatori din arena care, paradoxal, n-au vazut nimic. Intre timp, un uragan salbatic face ravagii in afara cladirii in care Ritchie incearca sa dezlege misterul cu ajutorul camerelor de supraveghere ale cazinoului. Curand, va descoperi adevaruri pe care n-ar fi vrut sa le stie. Filmul respecta unitatea de timp si de spatiu: avem arena si o singura noapte furtunoasa. Pelicula o continua incantare vizuala, un exercitiu in pur stil, cu atmosfera extravaganta si un suspans in stil Hitchcock, maestrul spritual si stilistic al regizorului. Reputatia lui De Palma de creator de imagini frapante este reconfirmata. Snake Eyes e o simfonie a miscarilor cinetice de camera, a secventelor rapide de montaj, a efectelor de split screen si a cadrelor lungi care permit personajelor si decorurilor sa interactioneze cu mult mai mult rafinament decat in cazul productiilor de duzina. Exista, totusi, si o tema serioasa pentru contrabalansarea excesului de stil: materialismul scapat de sub control al vietii contemporane, reprezentate aici de jocul de noroc, de industria luptelor cu public si de masinatiunile militar-industriale.

Streaming Ita: Videopremium Vimple: 1° Tempo2° Tempo

THRILLER – DURATA 99′ – USA
Durante un incontro di boxe, valido per la conquista del titolo dei pesi massimi, il Ministro della Difesa americano viene assassinato. Di colpo i quattordicimila spettatori diventano tutti potenziali testimoni e potenziali assassini. Kevin, l’ufficiale di marina incaricato della sua protezione e Rick, un suo amico, agente di polizia coinvolto in un episodi di corruzione, iniziano le indagini…

Snake Eyes - (1998)
Ochi de sarpe
Omicidio in diretta
IMDB:5.9/10 din 45530 voturi
Gen:Crima, Mister, Suspans
Durata:98 minute
Regia:Brian De Palma
Actori:Nicolas Cage, Carla Gugino, Luis Guzmán, Gary Sinise, Michael Rispoli

Trimiteți un comentariu

 
Top