Escape from Planet Earth 2013 Online Gratis Subtitrat

Escape from Planet Earth – Evadare de pe planeta Pământ (2013)

Actiunea filmului ne catapultează pe planeta Baab, unde admiratul astronaut Scorch Supernova este un erou naţional pentru populaţia extraterestră albastră. Un maestru în salvări la mustaţă, Scroch trăieşte după regulile fratelui său Gary, şeful misiunii de control BASA. Când Lena, şefa bazei BASA îl informează pe Scrotch că fratele său Gary, a lansat un SOS de pe o planetă periculoasă, Scrotch nescoteşte ordinele lui Gary şi se înhamă într-o misiune de salvare.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Pe planeta Baab astronaut Scorch Supernova este un erou național. Maestru de îndrăzneală în misiunile cele mai periculoase, Scorch este capabil de a obține performanțe uluitoare cu ajutorul liniștit de fratele său Gary, șeful de misiuni pentru BASA-press.
Când capul de BASA Lena informează frații un SOS a venit de la o planetă notorietate periculos, Scorch decide să acționeze pe cont propriu și refuză sfatul dat de fratele său. Din acest motiv astronaut de luminozitate se trezeste prins intr-o capcana de rău general Shanker și Gary decide să se întoarcă în pământ pentru a salva pe fratele său, soția și fiul său. La sosire, străinul este capturat de teren și realizat în Zona 51. Aici se imprieteneste cu un grup de deținuți și a început proiectarea unui plan de a scăpa de închisoare.

Ita

Ita

Streaming: Nowvideo Topvideo Videopremium

Sul pianeta Baab, Scorch Supernova è un astronauta osannato come un eroe dalla popolazione aliena blu. Mentre suo fratello di Gary è più responsabile e ha un lavoro di peso nell’agenzia spaziale Basa, Scorch ama il rischio, il pericolo e le azioni audaci tanto che, dopo la ricezione di una richiesta d’aiuto di un pianeta considerato da tutti pericoloso, non esita a disattendere i consigli di Gary e mettersi a bordo della sua astronave…

Escape from Planet Earth - (2013)
Evadare de pe planeta Pământ
IMDB:5.2/10 din 2285 voturi
Gen:Animatie, Aventura, Comedie
Durata:89 minute
Regia:Cal Brunker
Actori:Paul Scheer, Rob Corddry, Jonathan Morgan Heit, Jason Benson, Sofía Vergara

Trimiteți un comentariu

 
Top