Straight A's 2013 Online Gratis Subtitrat
Straight A’s este o comedie romantică regizată de James Cox. Scott (Ryan Phillippe), un om care a stat timp de 10 ani într-o clinică de dezintoxicare este bântuit de fantoma mamei sale moarte care încearcă să-l convingă să se întoarcă acasă la familia lui. Echipat cu o sacoşă de pastile ÅŸi un sac plin cu marijuana, acesta se întoarce în Shreveport. Aici dă ochii cu soÅ£ia fratelui său ÅŸi, în acelaÅŸi timp, prima lui iubire, Katherine (Anna Paquin)
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Fortat de fantoma mamei sale sa se intoarca la familia abandonata, un fost dependent de droguri ia o sacosa de pastile si un sac de Marijuana si porneste pe drumul spre Shreveport.

Sub Ita

Sub Ita

Streaming: Nowvideo   Putlocker   Videopremium

COMMEDIA – DURATA 88′ – USA
Un uomo che ha fatto dentro e fuori dalla clinica per dieci anni per combattere le proprie dipendenze è ossessionato dal fantasma della madre defunta che lo spinge a fare ritorno a casa dalla famiglia che ha abbandonato anni prima. Con in mano nient’altro che una boccetta di pillole e un sacchetto di marjiuana, l’uomo fa ritorno a Shreveport dove sarà costretto ad affrontare la moglie del fratello, il suo primo amore, che è ancora invaghita di lui…

Straight A's (2013)
Rating IMDB: 4.9/10 din 486 voturi
Gen: Comedie | Drama
Country: USA
Regia: James Cox
Actori: Riley Thomas Stewart | Ursula Parker | Ryan Phillippe | Powers Boothe | Anna Paquin

Trimiteți un comentariu

 
Top