Neon Flesh 2010 Online Gratis Subtitrat
Ricky este un delincvent care s-a transformat în om de afaceri și se pregătește pentru momentul în care mama sa va fi eliberată din închisoare. Pentru a celebra acest eveniment important, tânărul decide să inaugureze un nou bordel.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Astfel, el angajează un proxenet, pe prietena acestuia și un transexual pentru a se ocupa de toate detaliile. Când ziua cea mare sosește, Ricky are parte de o surpriză de proporții: mama lui suferă de Alzheimer și nu are nicio idee cine este tânărul din fața ei. Povestea devine chiar mai complicată pentru Ricky deoarece gangsterul El Chino își simte afacerea amenințată, așa că pornește pe urmele sale.

Spa

Comedia trepidante y alocada ambientada en los bajos fondos y con tintes de humor negro, cuenta la historia de Ricky (Mario Casas), un joven que se ha criado en un entorno de delincuencia y que vive rodeado de prostitutas, yonkis y chulos, cuyo único sueño es el reencuentro con su madre Pura (Ángela Molina) encarcelada cuando solo tenía 12 años. En ese reencuentro Ricky le hace a su madre un regalo muy especial: el HIROSHIMA CLUB.

Neon Flesh - (2010)
Carne de neón
Alt titlu:Carne de neón
IMDB:5.2/10 din 689 voturi
Gen:Comedie, Suspans
Country Spain France Sweden Argentina
Durata:98 minute
Regia:Paco Cabezas
Actori:Angela Molina, Macarena Gomez, Mario Casas, Blanca Suárez, Antonio de la Torre, Dario Grandinetti, Juan Carlos Vellido, Luciano Cáceres, Vicente Romero, Dámaso Conde

Trimiteți un comentariu

 
Top