When the Lights Went Out 2012 Online Gratis Subtitrat 
Trebuie să recunosc, coperta german arată mai mult decât demonică filmul se dovedește a fi. Totuși, există destul de puține spectacole frumoase, chiar și mama care are cel mai dur de locuri de muncă pentru a scoate. Și ea abia face, în opinia mea.Filmul merge o linie subțire între a merge în întuneric (nu joc de cuvinte destinate), iar unele s-ar putea ca decizia este nevoie de aproximativ jumping sau nu sari peste margine (ar fi rasfatul vă spun că, așa că am lăsa ca unul deschis).
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2



Altă decizie inteligentă film se face, că nu încearcă să întreacă Exorcistul. Aceasta ar fi o luptă pierdută de la a lua merge, așa că nici nu încearcă să meargă acea direcție. Ea are câteva idei frumoase aici și acolo, dintre care unele nu sunt explorate în continuare (din păcate). Per total, un efort decent.

Ita

Streaming: Nowvideo   Videopremum

HORROR – DURATA 86′ – GRAN BRETAGNA
Yorkshire, 1974. Dopo un’eternità, i Maynards sembra aver trovato la casa ideale in cui vivere. Dopo il trasferimento, però, cominciano a notare un bizzarro comportamento nella figlia dodicenne Sally, che sente strani rumori e vede cose a cui i genitori inizialmente non danno peso…

When the Lights Went Out (2012)
Rating IMDB: 5.1/10
Gen: Groaza | Suspans
Regia: Pat Holden
Durata: 86 minute
Actori: Claire Catterson | Martin Compston | Kate Ashfield | Peter Egan | Nicky Bell

Trimiteți un comentariu

 
Top