Coach Carter – Antrenorul Carter (2005) – filme online
Având la bazã o incredibilã poveste adevãratã, filmul îl prezintã pe controversatul antrenor de baschet Ken Carter (Samuel L. Jackson), care a fost lãudat si criticat, dupã ce a ajuns faimos, în urma sechestrãrii întregii sale echipe neînvinse care a avut o serie de esecuri.Jucãtorii, pãrintii si comunitatea încearcã sã aducã echipa înapoi, pe teren, iar Carter trebuie sã depãseascã obstacolele mediului sãu si sã arate tinerilor un viitor care trece dincolo de bandele de stradã, drogurile, închisoarea si chiar baschetul.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

In 1999, Ken Carter, detinator al unui magazin sportiv de succes, accepta postul de antrenor de baschet la fostul sau liceu, dintr-o zona saraca din Richmond, CA, unde fusese un atlet de succes. Dezamagit de atitudinea jucatorilor si de abilitatea lor sportiva, Carter porneste sa le schimbe pe amandoua. Impune imediat un regim strict tipizat prin contracte scrise ce includ stipulatii privind purtarea, uniforme si note bune pentru a fi permis sa joci in echipa lui. Rezistenta initiala a baietilor devine din ce in ce mai mica in timp ce echipa condusa de Carter devine inbatabila. Totusi, cand echipa prea increzatoare incepe sa se comporte altfel decat dupa regulile lui Carter, jucatorii avand note din ce in ce mai mici, el actioneaza imediat. Spre groaza echipei, a scolii si a comunitatii, Carter anuleaza toate activitatiile echipei si inchide terenurile pana cand echipa va da dovada de imbunatatirea vizibila a rezultatelor academice. In dezbaterea ce urmeaza, Carter lupta pentru a-si pastra metodele, determinat sa le arate baietiilor ca trebuie sa se bazeze pe mai mult decat sport pentru viitorul lor. El afla in final ca i-a influentat mai mult decat credea ca este posibil.

Streaming: Nowvideo Videopremium
                 Nowvideo: 1° Tempo 2° Tempo
                 Putlocker: 1° Tempo2° Tempo

BIOGRAFICO – DURATA 136′ – USA
Il liceo di Richmond ingaggia come allenatore King Carter per risollevare le sorti della squadra di basket. Carter deve in primo luogo ottenere il rispetto dai giocatori e portare il team alla vittoria. Come prima regola, impone ai ragazzi di avere risultati scolastici buoni, pena l’esclusione dalla squadra…

Coach Carter - (2005)
Antrenorul Carter
IMDB:7.1/10 din 49413 voturi
Gen:Drama, Sport
Durata:136 minute
Regia:Thomas Carter
Actori: Samuel L Jackson as Coach Ken Carter
           Rob Brown as Kenyon Stone
           Robert Ri'chard as Damien Carter
           Rick Gonzalez as Timo Cruz
           Nana Gbewonyo as Junior Battle
           Antwon Tanner as Worm
           Channing Tatum as Jason Lyle
           Ashanti as Kyra
           Texas Battle as Maddux
           Denise Dowse as Principal Garrison
           Debbi Morgan as Tonya

Trimiteți un comentariu

 
Top