Christian Bale este John Connor, omul sortit să conducă rasa umană în războiul contra terminatorilor, într-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul în care s-a obişnuit să creadă Connor este schimbat în parte de apariţia lui Marcus Wright (Sam Worthington), un străin ale cărui ultime amintiri îl înfăţişează într-o închisoare aşteptându-şi execuţia. Ce nu-şi poate da seama Connor este dacă bărbatul a fost trimis din viitor său a fost salvat din trecut. În timp ce programul Skynet se pregăteşte pentru un ultim atac împotriva oamenilor, Connor şi Marcus încep o odisee în inima operaţiunilor Skynet, unde descoperă teribilul secret din spatele posibilei anihilări a omenirii.
1 Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Cd1 720
Cd2 720

Suntem in primele stagii ale razboiului dintre om si masini si supravietuitorul John Conner face tot ce poate pentru a se asigura ca oamenii vor supravietui. El crede ca a gasit o cale pentru face acest lucru posibil, si afla ca masinile il au in vizor pe omul care ar trebui sa-i fie tata – Kyle Reese, asa ca incearca sa-l gaseasca. Unul din soldatii lui Conner intalneste un om pe nume Marcus Wright care nu are nici o cunostiinta despre Ziua Judecatii. Cand ajung la baza acestia descopera ca Wright este defapt si o masina si suspecteaza ca a fost trimis de Skynet dar Wright spune ca nu este adevarat.

Ita

Streaming: Nowvideo Videopremium

FANTASCIENZA – DURATA 115′ – USA, GERMANIA, GRAN BRETAGNA
Dopo che la quasi totalità dell’umanità è stata distrutta da un olocausto nucleare provocata da Skynet, un gruppo di sopravvissuti, comandati da John Connor, combatte per la salvezza del genere umano. Marcus Wright, misterioso personaggio dal passato (o dal futuro) oscuro si aggiunge a Connor nel tentativo di comprendere, e sventare, il progetto di distruzione finale dello Skynet…

Terminator Salvation (2009)
Terminator - Salvarea
Rating IMDB: 6.7/10 din 172906 voturi
Gen: Actiune | Drama | SF | Suspans
Regia: McG
Durata: 115 minute
Actori: Moon Bloodgood | Jadagrace | Beth Bailey | Jane Alexander | Helena Bonham Carter

Trimiteți un comentariu

 
Top