Thor The Dark World - ÃŽntunericul 2013 Film Online Subtitrat The Dark World continuă aventurile de pe marele ecran ale lui Thor, MăreÅ£ul Răzbunător, el luptându-se acum să salveze Pământul ÅŸi Cele Nouă Regate de un inamic fantomatic, hotărât să-ÅŸi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor ÅŸi The Avengers, Zeul Thor lupă pentru a reinstaura ordinea în cosmos… însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric.
Momentan fara subtitrare
Server 1 Server 2 Server 3 Server 4 Server 5


Trailer


The Dark World continuă aventurile de pe marele ecran ale lui Thor, MăreÅ£ul Răzbunător, el luptându-se acum să salveze Pământul ÅŸi Cele Nouă Regate de un inamic fantomatic, hotărât să-ÅŸi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor ÅŸi The Avengers, Zeul Thor lupă pentru a reinstaura ordinea în cosmos… însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric.
Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgard-ul nu-l pot opri, Thor trebuie să se îmbarce într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, ce-l va readuce lâ

Thor: The Dark World (2013)
Thor: The Dark World
Genul: Fantezie, Aventură, Acțiune
Regia: Alan Taylor
Actori: Chris Hemsworth, Idris Elba, Natalie Portman

Producator: Marvel Entertainment
Data lansare (SUA): 08 Noiembrie 2013

Trimiteți un comentariu

 
Top