Brian si Paulie sunt doi tineri infractori ce actioneaza pe strazile dure ale Bostonului de Sud. Venind din familii separate, dar la fel de dezbinate, cei doi baieti formeaza o prietenie atat de profunda incat ii transforma in frati. Ei fac tot ce este necesar ca sa supravietuiasca, traind dupa regulile ilegale si imorale ale cartierului in care locuiesc.
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

In timp ce Brian si Paulie cresc, micile lor infractiuni se transforma in crime si mai mari. Cei doi ajung pe mainile lui Pat Kelly, seful crimei organizate, care se ocupa de toate afacerile ilegale din regiunea de Sud. Ei devin si tinta detectivului Moran, unul dintre cei mai buni politisti din Boston, care se hotaraste sa ramana cu ochii pe ei. Brian este cel care se pierde total in lumea drogurilor si a faradelegilor si nici macar dragostea sotiei sale Stacy si a copiilor lui nu il poate salva. In timp, ei ajung la inchisoare.
Chiar daca nu pentru totdeauna, cei doi sunt inchisi destul timp pentru a se gandi foarte bine la modul lor de viata de pana acum. Dupa ce sunt eliberati, ce doi gandesc complet diferit unul de altul : Paulie are de gand sa scape de viata de infractor printr-un ultim jaf in timpul zilei– unul indraznet si posibil violent, in timp ce Brian a folosit acest timp pentru a se impaca cu familia lui. Cand Paulie ii cere ajutorul, Brian este nevoit sa ia cea mai importanta si dureroasa deciziea vietii lui : sa isi ajute prietenul sau sa isi salveze familia. Nu le poate face pe amandoua!

Ita

Streaming:  Nowvideo Videopremium

THRILLER – DURATA 100′ – USA
Brian e Paulie sono due amici cresciuti insieme come fratelli nelle strade dei quartieri più poveri e duri di Boston. Per sopravvivere sono pronti a tutto, e pian piano i vari piccoli crimini si trasformano in roba più seria, fino a portarli a lavorare per la criminalità organizzata, al comando del boss Pat Kelly…

What Doesn't Kill You - (2008)
Crime în Boston
IMDB:6.6/10 din 7187 voturi
Gen:Crima, Drama
Durata:100 minute
Regia:Brian Goodman
Actori:Michael Yebba, Brian Connolly, Nathaniel Smyth, Oscar Wahlberg, Thomas Regan

Trimiteți un comentariu

 
Top