Ford va interpreta rolul legendarului jurnalist american Ted Koppel, care a demisionat, dezgustat de politica trustului la care lucra, orientată către emisiunile de seară cu specific monden. El va ajunge astfel pe mâinile unei talentate şi promiţătoare producătoare de televiziune, interpretată de Rachel McAdams. Cei doi vor încerca să revigoreze o emisiune matinală..
Cd1 720
Cd2 720

Cd1
Cd2

Cd1
Cd2

Cd1 720
Cd2 720

Roger Mitchell, regizorul comediilor (“Notting Hill,” “Venus”), producatorul J.J. Abrams (“Felicity,” “Alias,” “Lost,” “Star Trek”), si scenarista Aline Brosh McKenna (“The Devil Wears Prada,” “27 Dresses”) ne aduc o noua comedie romantica, “Matinal cu scandal” (Morning Glory), care se petrece in lumea emisiunilor matinale de televizune. Protagonistii sunt Rachel McAdams, Harrison Ford si Diane Keaton, alaturi de Patrick Wilson si Jeff Goldblum.

Becky Fuller este o tanara si ambitioasa producatoare de televiziune, concediata de la un post local de stiri, care accepta provocarea noului sef Jerry Barnes de a revitaliza matinalul “Daybreak”, ale carui ratinguri sunt extrem de scazute. Desi are suficiente probleme incercand sa ascunda relatia amoroasa cu producatorul Adam Bennett, Becky se confrunta cu obstacole aparent insurmontabile atunci cand il angajeaza la emisiune pe Mike Pomeroy, un prezentator de stiri cu o cariera stralucita in spate, care a demisionat de la precedentul serviciu pentru ca era nemultumit de formatul programului pe care il modera. Intrucat “Daybreak” are ca subiecte principale moda, meteo sau barfele despre vedete, este lesne de inteles ca Mike Pomeroy refuza sa prezinte asemenea frivolitati, spre deosebire de co-prezentatoarea lui Colleen Peck, o fosta regina a frumusetii careia ii place formatul emisiunii. Pe masura ce Mike si Colleen se ironizeaza si se dueleaza in culise si in direct pe micul ecran, Becky Fuller trebuie sa gaseasca solutii pentru a-si salva matinalul, cariera, reputatia si idila cu Adam Bennett.

Ita

Streaming (BRRip): Nowvideo
                (DVDRip): Nowvideo Videopremium

COMMEDIA – DURATA 107′ – USA
Becky (Rachel McAdams) è una giovane produttrice televisiva che viene scelta per risollevare le sorti di un notiziario mattutino in calo di ascolti. Qui si trova alle prese con i continui litigi fra i due attempati conduttori, Mike Pomeroy (Harrison Ford) e Colleen Peck (Diane Keaton). La situazione si complica quando Becky incontra l’affascinante produttore Adam…

Morning Glory - (2010)
Matinal cu scandal
Il buongiorno del mattino
IMDB:6.5/10 din 34273 voturi
Gen:Romantic, Drama, Comedie
Durata:107 minute
Regia:Roger Michell
Actori: Rachel McAdams, Harrison Ford, Patrick Wilson, Jeff Goldblum, Diane Keaton, 50 Cent, Arden Myrin, Liam Ferguson, Lloyd Banks, Vanessa Aspillaga

Trimiteți un comentariu

 
Top