Mesaje amuzante


Calcate-ar trenul fericirii ... si un sak de bani sati cada-n cap ... trasnite-ar fulgerul iubirii si apoi.... SA CAZI LA MINE IN PAT:))

Sus in deal la cimitir stau mormintele in sir si de itzi batzi joc de mine fac un loc si pentru tine !!!

De la un beep se ajunge la o inatlnire, de la o intalnire la un sarut , de la un sarut la o noapte de amor ..ce zici n-ai vrea sa-mi dai un beep..:D

S-a gasit un cadavru neidentificat, mic de statura, urit, chel, fara creier si cu putza mica. Mi s-a facut frica, spune-mi ca traiesti! :))):)))

Sa ai curaj sa spui"DA" Sa ai curaj sa spui"NU" In fiecare clipa grea Sa ai curajul sa fii tu.

Esti frumoasa ca o stele , tu mi-ai rupt inima'n doi ... toate inimile mele bate pentru u si noi ...

ocazia gripei aviare care tocmai a lovit Romania rugam toti baietii sa arda toate pasaricile si fetele sunt rugate sa nu mai puna mana pe oua

10% te vreau, 20% te doresc, 30% iti doresc fericire, 40% iti vorbesc sincer, 50% as vrea sa fii cu mine, 60% as vrea sa-mi scri scrisori, 70% te iubesc, 80% as vrea sa te privesc mereu, 90% as vrea sa vii la mine, 100% FAC MIJTO de tine!!!!!!

Scoala = casa groazei....cancelaria = academia de politie.....sala de clasa = zona crepusculara....dictionarul = inamicul nr. 1.....sefa clasei = Xena ...seful clasei = canace ...eleva corigenta = sarmana maria...substantele de chimie = Dosarele X ...ora de dirigentie=Stirile ProTv ...ora de mate = Misiune imposibila...fituica = te uiti si câstigi...suflatul = înca o vorba sa-ti mai spun ...vacanta = am mai întalnit si români fericiti...nota 10 = fenomen paranormal...nota 3 = chestiunea zilei....elevul silitor = specie rara ...elevul chiulangiu = tânar si nelinistit...chiulul = disparitie în 5 minute...sedinta cu parintii = întâlnire de gradul I (sorry de deranj)

Fericire.../Undeva uitata.../Te caut..dar nu te mai gasesc/Cat esti de departe/Parca intr-o lume ireala/Petale de catifea ai fost candva/Acum..doar o amintire/Ce e o lacrima.../..in comparatie cu oceanul../Oare paradisul e atat de departe?/Nu stiu ce sa fac/Sa te astept la nesfarsit/Simt cum ma pierd../S-a ascuns si soarele/Cristale de gheata am sufletul/E adevarat ca suferinta ne face mai profunzi/Chiar daca te vindeci ramane o urma.../Care treptat te duce in neant/Fericire.../...te-am pierdut... Asta e scrisa din sufletelul meu :D Fara nici un fel de inspiratie


Legile elevului - Intotdeauna are dreptate ... chiar daca nu i se da. - Nu copiaza niciodata ... consulta. - Nu vorbeste ... schimba impresii. - Nu isi distrage atentia ... studiaza anatomia mustelor. - Nu chiuleste ... este solicitat in alte parti. - Nu ramane corigent ... este lasat corigent. - Nu fumeaza ... se stimuleaza. - Nu injura ... se descarca. - Nu insulta profesorii ... le aminteste ceea ce sunt. - Nu citeste reviste in timpul orelor ... se informeaza. - Nu distruge scoala ... o decoreza. - Nu arunca cu creta ... studiaza legea gravitatiei. - Nu rade in ore ... e fericit (da mai departe dak nu esti tocilar)..si semneazate(campanie anti skoala)


CE ESTE S*XUL ? DUPA MEDICI, ESTE O BOALA: Pentru ca ajungi tot timpul la pat. DUPA AVOCATI, ESTE O INJUSTITIE: Pentru ca intotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt. DUPA POLITICIENI, ESTE DEMOCRATIA PERFECTA: Pentru ca se bucura atat cel de deasupra, cat si cel de dedesubt. DUPA ECONOMISTI, ESTE O INVESTITIE PROASTA: Pentru ca e mai mult ceea ce intra decat ceea ce iese DUPA MATEMATICIENI, ESTE ECUATIA PERFECTA: Pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, il inchide intre paranteze, ii extrage factorul comun si-l reduce apoi la expresia minima.

Trimiteți un comentariu

 
Top