SMS-URI de Anul Nou


Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2009 asa cum ni-l dorim!

Anul nou…o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, fericire,
sanatate si iubire.
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da din coate
asa le obtii pe toate!

Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine…
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta…
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu`si La Multi Ani!"


Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire,un strop de iubire,un strop de noroc si daca se poate toate la un loc.la multi ani

Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadet-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu "La multi ani ".

Iti doresc un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi... si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! La multi ani.

Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI!

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

Anul nou-o bucurie viata toata sa va fie! Bani, masina, fericire, sanatate si iubire. Nu-i de-ajuns sa le doresti.. tipa, lupta, da din coate, Asa le obtii pe toate! La multi ani si sanatate.

Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine
Si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta
Fericire, sanatate si multi bani
La anu si la multi ani.

Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita, Sa va spun ce va doresc Sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani.

"Catelus cu parul cret ,sa ai jeep-ul in cotet , sa ai vila cu piscina , pe Madonna ca vecina , o lopata pentru bani , LA ANUL SI LA MULTI ANI!".

Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

Va dorim Sarbatori Fericite si un An Nou plin de realizari.

Inca un an se apropie de final, iar altul nou asteapta sa inceapa. Privim increzatori intr-o colaborare prospera si in anul 2011. La Multi Ani!

Sarbatorim anul care se incheie si o colaborare exceptionala care ne-a ajutat afacerile sa prospere. Privim increzatori spre anul care vine pentru a continua sa crestem impreuna. La Multi Ani!

Este timpul sa va multumim pentru suportul acordat. Noul An sa va aduca bunastare, inspiratie si forta de a fi mereu invingator!

Toti membrii companiei noastre s-au adunat sa va ureaza Sarbatori Fericite si un An Nou prosper, incununat de succes. La Multi Ani!

Va doresc de 2011 ori cate 12 luni de succes, 52 de saptamani de realizari, 365 de zile reusite, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute inspirate. La Multi Ani!

Sa va aduca noul an multe realizari si indeplinirea tuturor dorintelor. Sarbatori Fericite, La multi Ani!

Odata cu Noul An sa-ti intre in casa bunastarea, inspiratia si forta de a fi mereu invingator!

Fie ca anul care incepe sa-ti astearna in cale poteca neteda si luminoasa catre succes. Iti doresc un an 2011 plin de realizari!

Asa cum se sfintesc apele, asa sa se curete si sufletele noastre de tristete si sa se umple de bucurie si implinire. Un An Nou bun si indeplinirea tuturor dorintelor!

Viata sa iti fie, umai bucurie Sfanta Sarbatoare, numai inaltare Anul care vine, numai roduri pline.

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La Multi Ani!

Fie ca anul care incepe sa iti astearna o poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai, iar dorintele tale sa se implineasca, cate una in fiecare zi. La multi ani!

A mai trecut un an. Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit pana acum. Sarbatori Fericite!

Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine Si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta. Fericire, sanatate si multi bani La Anu' si La Multi Ani!

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi. Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2011.

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2011 asa cum ni-l dorim!

Iti doresc sa ai parte de sarbatori deosebite pe care sa le primesti cu multa caldura-n suflet. Anul ce va veni sa-ti aduca bunastare si sanatate. La Multi Ani!

Dumnezeu sa va calauzeasca pasii spre infaptuirea de lucruri mari si bune. Fie ca anul 2011 sa va deschida portile cu multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi. La Multi Ani!

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului. 2011 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

E cumpana dintre ani. Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta. Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun Fericit si un An Nou plin de realizari!

Sarbatorile de Iarna sa iti aduca multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei. Sa ai lumina in suflet si multa sanatate. Sarbatori fericite si La Multi Ani!

Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.

Invata sa te bucuri de sarbatorile de iarna, nu lasa sa treaca nevazute pe langa tine. La multi ani!

Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani 2011!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri. Un an minunat!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2011!

Fie ca anul 2011 sa iti aduca realizari pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sanatate si marire de salariu!

Inchide ochii si pune-ti o dorinta. Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie. La Multi Ani fericiti!

Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele si intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera. Sarbatori Fericite!

Sper ca anul care vine sa-ti aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi. La Multi Ani!

Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire. Sarbatori Fericite!

In contul tau 2011, la Banca "Viata" am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii. La Multi Ani!

Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

Anul care vine sa-ti aduca un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc si daca se poate toate la un loc. La Multi Ani!

Mos Craciun bate la usa, scoate mina din manusa si va da din palma lui darurile cerului, linga brad si linga foc, sa va umple de noroc!

Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu cei dragi. La Multi Ani si un An Nou Fericit!

Buchet de artifici eu va trimit in dar, sampanie rece si clinchet de pahar. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc ingerii sa va daruiasca. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!

Daca n-ai reusit continua, daca ai reusit continua! La Multi Ani cu multa sanatate si mult noroc.

Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. Un An Nou Fericit!

Acum, cand roata timpului a mai tesut inca un an, va dorim sa va bucurati alaturi de cei dragi, de minunea vietii asteptand clipele viitorului. Sarbatori Fericite!

Trimiteți un comentariu

 
Top