Sms-uri si urari de Craciun si Revelion
Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi.

Fie ca sarbatorile sa aduca cu ele amintiri calde, un mic zambet si multa dragoste. Cele mai calde urari si multi pupici uzi!

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

Dragii mei,iata ca veni si asteptatul Craciun! Va doresc sa aveti parte de tot ceea ce este mai frumos in viata, Mosu’ sa va aduca tot ceea ce va doriti si fiecare fulg de nea sa aduca in sufletele voastre multa fericire si iubire! Sarbatori Fericite!!!

De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
-Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire.
-Un bătrânel cu chipul drag v-a călcat al casei prag să nu jigniţi , e moş Crăciun Şi va aduce un an mai bun! CRĂCIUN FERICIT!
-Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar Anul Nou să te surprindă alături ce cei pe care îi iubeşti.
-Dragă cu ocazia Crăciunului îţi doresc multă iubire, sănătate, fericire şi nu în ultimul rând.
MULTE CADOURI!
-Îţi doresc că naşterea Mântuitorului să-ţi umple sufletul de bucurie, fericire şi iubire. Crăciun Fericit !
-Îţi doresc un Crăciun şi un Revelion fericit alături de familie şi prieteni, să te distrezi şi să te relaxezi şi cel mai important să nu faci nimic din ceea ce eu nu aş face! Moşul te vede! Ho-ho-ho!
-Lumina sfântă venită în Ajun să va aducă în suflet un vesni Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi
-Sub crenguţele de brad împodobite cu steluţe de nea, sărbătoarea Crăciunului să va găsească bucuroşi, frumoasi, sănătoşi şi mă ales alături de cei dragi. Sărbători Fericite !
-De Crăciun, dacă vine la ţine un tip gras şi păros şi te bagă într-un sac, nu te speria! I-am scris moşului că vreau pe de !

Poate va ninge de Craciun,
Si-n palma astfel sa adun,
Fulgi reci de nea, dumnezeiesti,
Cu ei si ingeri si lumina si povesti

Cununa din ei am sa impletesc
Pe frunte sa ti-o potrivesc,
Si astfel tot ce-i sfant, iubire si speranta
Pe tine, iubire, sa te calauzeasca in viata.

Trimiteți un comentariu

 
Top