Mesaje de Sfantul Vasile


Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sfantul Vasile cat mai frumoasa!

De ziua numelui tau să vina Sfantul Vasile in casa ta cu daruri sfinte. La multi ani, Vasile!

La mulţi ani, Vasilica, si sa ciocnesti o cupa de sampanie si pentru noi!

La multi ani Vasile! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE. LA MULTI ANI!! Sa fii iubit si fericit!

LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii! Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta! Impidica-te-ai de sacul cu bani! Bate-te-ar norocul sa te bata!!!

Iti doresc pe vant ce bate, multa, multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc. La multi ani, Vasile!

De ziua ce-ti surade-n prag/ Si-i porti frumosul nume,/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume. La multi ani Vasile!

Ingerul Vasile sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!
Scumpul nostru prieten Vasile, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurat de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

De Sf. Vasile fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

Calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai in ochiii tai priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite…

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf Vasile, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta dar, iti spunem zambind ” La Multi Ani!”

De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor..iti doresc eu tie!

Scumpule Vasile, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

Trimiteți un comentariu

 
Top